torsdag 29. oktober 2015

Ramme til poster

Ramme til poster

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg.


Ramme til poster

Rammer og interiør til postere og plakater. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design. Kjøp billige rammer på Desenio.


Ramme - matt sort av høy kvalitet. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Her har vi samlet alle våre rammer som passer bilder som måler 61x9cm. Disse rammene passer utmerket til de fleste plakater og postere.


Ramme til poster

Enten du leter etter en flott ramme til soverommet eller stuen, så finner du den hos oss. Sjekk vårt sortiment og finn din nye ramme hos oss! Vi har noe for enhver smak. Kombiner våre plakater og bilderammer med hverandre og skap stilig veggkunst til hjemmet ditt.


Vi tilbyr både store og små posters på nettet i mange stilige design. En norsk online-butikk med plakater og posters online. Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater, posters til barn, plakat med fotokunst, tekstplakater og mye mer. Barnebarn - personlig ramme med plass til bilder av barnebarna. Ved å utforme plakatene dine kan du lage fine posters.


Den perfekte gaven til besteforeldre. Sort poster ramme kan enkelt festes til vegg ved hjelp av skruer. Poster rammen kan og enkelt limes på slette overflater. Sort plakatrammen gir et elegant inntrykk og kan benyttes av de fleste virksomheter.


Den passer spesielt godt til bedrifter som er opptatt av design. Velg mellom eik, svart eller hvit. Eik plakathenger – Artroom hjelper deg med rammer til postere og bilder. Hengeren passer til de fleste farger og bakgrunnsinteriør.


Ramme til poster

Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


ArtRoom er din leverandør av posters , circle art og rammer. Rask levering - dagers angrerett! Oplev vores stilfulde rammer. Leder du efter billedrammer online?


Så har du fundet det rigtige sted! Bildene er fotografert av Fotograf Vibeke S.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg