tirsdag 27. oktober 2015

Fjerne maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Det vesentligste er å fjerne all løs maling. Ofte går det faktisk raskere med en skrape enn med kjemikalier.

Jeg bruker skrape til store flater, og malingfjerner til profilene, sier Jostein Brekka i Jordan til ifi. Med en god håndskrape og noen ekstra blader fjernes løs maling fra små og mellomstore flater. Skrapen brukes bare langsmed fiberretningen. Med kvalitetsskraper med tohåndsgrep vil du kunne fjerne all løs maling vesentlig raskere og med langt mindre støv og søl enn ved alle andre metoder. Når må man fjerne maling før man pusser opp videre?


Hvis malingen slipper fra underlaget, må den fjernes. Om det kun er noe som er løst, skrapes dette før kantene i malingsfilmen enten sparkles eller slipes. Når underlaget er tørt, kan det behandles på nytt med maling , lakk eller olje.

Test gjerne behandlingen på et lite synlig sted før du tar resten av møbelet. Og les alltid bruksanvisningen grundig før bruk. Duxola Power Gel kan også brukes på metall, stein, glass og andre harde overflater der du har maling som skulle vært fjernet. Dette er fordi, er det svært vanskelig å fjerne epoxy maling fra betong. Metodene for maling fjerning av betong, er imidlertid nyttig når det kommer til konkrete maling fjerning av epoxy maling.


Er det brukt tre strøk maling , må man som regel påføre maling - og lakkfjerner fire ganger. Ved utskjæringer, skarpe hjørner og porer fjernes maling - og lakkrester skånsomt med en bronsebørste. Festool rondellen kan du bare glemme til denne jobben, i likhet med veggsliperen fra jula og poleringsmaskinen til Metabo. Metabo har en Lakkfres som er sykt effektiv, men er beregnet på plane flater og er overlegent alt annet når man skal fjerne maling i f. I kampen mellom malingen på gjerder, eller husveggen mot lakken på bilen, vinner alltid bil-lakken.


Den er hardere, mye hardere enn maling vi setter inn våre gjerder med. Og med enkle grep kan husfreden reddes. For å fjerne maling fra lakken på bilen, bruker vi her en clay bar.


Fjern enten den vannbaserte malingen eller rester av oljebasert maling og lakk forsiktig med en sparkel. Den vannbaserte malingen blir skrukkete over hele dørbladet, og da kan den løsnen i store flak som kan dras rett av. På restene av oljebasert maling blir det noe mer kliss, som man må tørke av med rikelige mengder tørkepapir etter skraping med sparkelen. Der er mange måder at fjerne maling på, og et par af dem kræver en vis øvelse eller fingerfærdighe hvis det skal være effektivt, og man skal sikre, at der ikke sker skader på træet.


Ikke mindst forarbejdet, hvor de gamle lag af maling fjernes helt til bunds, sikrer resultatet.

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Hurtigvirkende maling og lakk fjerner.


Fjerner flere lag maling om gangen. Misfarger ikke edeltre, glass, skiferheller eller metaller, og trenger ingen nøytralisering. Gel konsistens, renner ikke, fordamper ikke. Well: Du kan bruke munnvann til å fjerne malingsflekker - f. Colgate multi protection. Jeg har nettopp fjernet en hel drøss med malingsflekker på parkett laminat gulv.


Det tok meg tilsammen minutter. Slik fjerner tørr maling fra klær Tørket maling kan fjernes når du merker flekken uavhengig av flekken alder. Et klassisk gelender med flotte utskjæringer, men malingen har skallet av og avslørt et flott, mørkt tre. I stedet fjernes malingen, slik at det flotte edeltreet igjen kommer til sin fulle rett.


Derfor får ikke gelenderet et nytt lag maling. Det krever ikke de store forberedelsene når du skal fjerne maling. Dette trickset kan bare brukes til vannbaserte malinger. Er man i tvil om listene tidligere er malt med olje- eller vannbasert maling , kan tipset her også benyttes.


Kan malingen fjernes med en klut dyppet i sprit, er det vannbasert maling , og man skal derfor igjen benytte en vannbasert maling. Hos MAXBO finner du effektiv malingfjerner og lakkfjerner til alle typer maling og lakk. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Kjøp på nett eller i butikk. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg