mandag 26. oktober 2015

Osmo hardvoksolje fargekart

Gulv i alle fasonger og størrelser. Også godt egnet for kork og OSB. Osmo Hardvoksolje Topoil. Dette er spesielt viktig med produkter med så høyt tørrstoffinnhold. Overflaten er sterkt vannavvisende og motstandsdyktig mot alle typer flekker og søl, som gummi, kaffe og rødvin.


OSMO Hardvoksolje Pigmentert. Transparent, silkematt, for innendørs bruk. Trestjerner Hardvoksolje for tre- og parkettgulv. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende.


Vi har valgt ut åtte farger i et fargekart. Dette er farger tilpasset det norske trendbilde i tiden fremover. Trendmessig ser vi at det blir mer populært med beige og brune toner på treverket, mens de kjølige, grå nyansene går litt. Brukes til flekkfjerning og vask, uten at overflaten skades. Står kvalitet i fokus?


Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Kjøp direkte i nettbutikken. Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Spesielt godt egnet for gulv av heltre, parkett, OSB og kork, samt tak, vegg og øvrige interiørdetaljer. Kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk.


Hardvoksoljen er vann og smussavvisende, og gir en slitesterk og naturtro overflate. Den trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken etc. Det skal alltid monteres lekkasjetrau under maskiner som står i rom med parkett så.


Osmo hardvoksolje fargekart

Alanor, Skattekammeret, Södra Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. En slags mellomting mellom lakk og. Kun en passende treutførelse kan møte behovene til ekte treverk, slik at det beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid. Slitesterk og enkelt vedlikehold med hardvoksolje ! Den er meget slitesterk, enkel å påføre, renholde og vedlikeholde. Alle behandlede overflater er ufarlig i tørr tilstand for mennesker, dyr og planter.


Godkjent til bruk i kontakt med næringsmidler. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Matt inneholder naturlige oljer og vokser. Fargeløs for interiør.


Osmo hardvoksolje fargekart

Diffusjonsåpen meget vannmotstandsdyktig og slitesterk sikrer et godt inneklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg