mandag 12. oktober 2015

Hus i gammel stil

Maria og Rolf Trygves tips til deg som vil bygge nytt i gammel stil. Etterlign gamle bygningsdeler i stort monn, og sett gjerne ditt eget preg på det. Det er noe dyrere å få laget spesielt til ditt hus , men du vil aldri angre.


Ikke vær redd for å bruke farger. Målet var, at selv om tilnærmet alt er nytt, skulle det likevel se ut som om huset har stått her i 1år.

Vi får ofte spørsmål om vi har renovert et gammelt hus , forteller Birgitte Næss Liisberg (52). Det tar ekteparet som en kompliment. Liker du rødt hus i gammel stil ? Da må du ta en kikk på dette.


Huset er tegnet på skrå tomt med kjeller, og vises i to varianter. Variant har hybelleilighet med egen inngang. VINTAGE Jeg er en jente på år, og har gutter fra år og nedover.

Har interiør og innredning som stor interesse. Før vi tegnet huset reiste vi rundt i Norges land for å studere detaljer ved sveitser stilen. Vi bygger aldrig to ens huse, det er vores ry og det lever vi op til. Nyt hus i gammel stil eller omvendt.


Begge kan lade sig gøre og resultatet er efter dit ønske. Det er denne gammeldagse stilen og som ser slitt ut vi er på jakt etter. Johanna och Johan bestämde sig för att bygga nytt i stället. Vi hittade fort en tomt vi ville ha, men det tog över ett år innan den blev vår och priset hann fördubblas under den tiden, säger Johanna.


Man ønsket å skape en enhetlig stil basert på gode håndverkstradisjoner som skulle kjennetegne de produktene vi omgir oss me så vell inventar (tapeter, møbler og tekstiler) som arkitekturen. Navnet art nouveau er fransk og betyr ny kunst. Dermed startet en interessant prosess med å finne de rette profilene. Med profesjonell bistan og et stort innsamlet materiale fra gamle hus i Norge, valgte vi ut det beste og mest tidstypiske.


Nytt hus i gammel stil. På den unike strandtomten stod det en gammel hytte som hadde vært i familiens eie siden 60-tallet. Hytta ble revet og erstattet med et nytt.


Vi lette etter et spisebord som kunne erstatte vårt gamle fra Ikea, men alt vi fant var enten for dyrt eller i feil stil.

Den gamle stil -de svunne tider. Så kom vi over en gammel dør med sparkemerker og slitasje – likevel elsket jeg den. Med en glassplate og moderne ben fra Hay fikk vi et bord vi er veldig glad i! Velger du Gammel stil , får du som navnet antyder, et hus som går enda et skritt lenger i detaljer hentet fra gammel byggeskikk: spesielle takstein, nostalgiske lister. Jul Fikk ikke bygge ut huset i gammel stil.


Først ble de nektet å bygge ut huset i samme stil som sitt gamle Nordlandshus. Et rundt utbygg var derimot helt. Forside Byggeperioden - nytt hus Søker stort ferdighus i gammel stil ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ejerne Mille og Flemming Pristed føler i dag, at de har fået et helt nyt hus , leje termovinduer, der stilmæssigt hus det enkle og stil gammel hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg