fredag 9. oktober 2015

Fine kurver

Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver , esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver.


Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta.

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Hos Kid har vi en mengde dekorative kurver , trådkurver, tøykurver, m. Smart oppbevaring med flott design. Se mer og kjøp i vår nettbutikk i dag! Her finner du alle våre fine kurver i ulikt materiale, farge og design.


Har du kjøpt leilighet og har mengder av eiendeler som må lagres, men begrenset med plass? Trådkurver vil hjelpe deg med dette problemet. Bygghjemme tilbyr slike kurver i alle størrelser, som gir deg muligheten for en plassbesparende og organisert oppbevaring av hva du måtte ønske.


Europris - Mer til overs!

Pris for ny er 5kr. Selger denne for mp 400kr. Det de har noe imot, er å lære dette av sin mor. Fint er det da å kunne melde. Prøv FINN levert, fra kr 75.


I de foregående leksjonene har vi stort sett saget i rette linjer med bare noen få kurver underveis. Fine kurver , Kr pr kurv. Har du et blad som er smalt nok, er det faktisk nesten ingen grenser for hvor skarpe svinger du kan ta. Få orden på tingene dine med esker og kasser til oppbevaring. Vi har kurver og kasser med og uten lokk, og i mange forskjellige størrelser.


Myk og behagelig oppbevaring. Clara har alltid bruk for nye skåler og kurver til oppbevaring, og denne fine filtvarianten passer perfekt på skrivebordet. I tillegg til å være dekorative, er kurver også praktiske til oppbevaring. Forny stuen med en kurv som potte for store grønne planter, eller til å samle alle magasinene dine i. Ha en kurv stående klar med noen pled så er du alltid forberedt når de fine dagene kommer og du vil fort ut for å nyte solen.


Våre kurver er håndlagde av naturlige materialer. De er praktiske, slitesterke og og ikke minst veldig, veldig fine. Kister og kurver er noe som er både nyttig og som samtidig kan fylle en viktig plass i et hjems innredning. Før i tiden hadde folk kister i sine hjem til å oppbevare ting i.

Nå for tiden har vi like ofte kister fordi de ser fine ut (samtidig som vi selvsagt også kan bruke dem til oppbevaring). På samme måte er det med kurver. Jeg skal ha nye kurver til Expediten vår som står igangen.


Mannen og jeg skal dele en ra mens ungen skal ha hver sin rad med kurver. Så den blir jo helt full og da gidder jeg ikke betale i dyre dommer for hver kurv altså. Er tross alt en del hyller i denne, he he!


To fine kurver ble sydd før påske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg