onsdag 17. mai 2017

Grått kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov.


Kjøp kjøkken på IKEA. Finn grått kjøkken hvis du ser nå.

Da er et grått kjøkken et sikkert valg. Grunnen til at vi har en forkjærlighet nettopp for grått , er at fargen er praktisk, elegant, og enkel å kombinere med andre farger og materialer. Grått er samtidig en tidløs klassiker, som passer perfekt til den skandinaviske stilen, som utstråler en kjærlighet for kjølige og dempede farger.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger.


På bildene viser vi serien City i grått og hvitt.

City er en glatt skapdør med aluminiumskant – en lekker detalj som enkelt kan tas opp i lamper, kjøkkenutstyr eller håndtak. Kjøkkenet blir dessuten slitesterkt og kjennes nytt ut lenge. Dette er virkelig funksjonell design! Drømmekjøkkenet kan tilby flere ulike nyanser av grått - et grått kjøkken kan gi mange ulike uttrykk gjennom små forandringer i fargeskalaen.


Vårt store og varierende sortiment når det gjelder fronter gjør at antall kombinasjoner av farge og form blir veldig mange. Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Les mer om de ulike kjøkkenmmodellene under. Kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Den mørkegrå Presa-fronten og matchende frisider er et frisk bud på et kjøkken i farger – særlig hvis du ikke liker de helt mørke tonene.


Se de markante grepene som skaper enkle linjer gjennom kjøkkenet og tilfører et unikt designelement. Det samme gjelder for gråtoner – grått er ikke grått !

Noen er nøytrale, kjølig og blå i tonen, mens andre er brunlige og varme. Be om NCS koder så sitter du på fasiten når du skal velge matchende farge til kjøkkenveggene! Spør aller helst FØR du bestiller kjøkkenet.


Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. Det er viktig å vite at grått ikke er grått. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne.


Er svart litt for trist, eller tillater ikke rommet så mørke farger? Da vil det være populært med et grått kjøkken. Man hører ofte at noe kan være grått og kjedelig, men når det kommer til kjøkken , er det en helt annen sak. Det grå kjøkkenet er mer varmt og karakteristisk enn det sterile hvite kjøkkenet. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.


Alternativene er mange, og vi er glade for å hjelpe deg med å ta en riktig beslutning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg