mandag 22. mai 2017

Billig gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Derudover er gulvmaling en let og billig måde at give dine stuer eller dit køkken et nyt look. Fx kan et lag maling til trægulve i en hvid nuance lyse hele din stue op og give dig fornyet inspiration til hjemmet. Med et godt strøk gulvmaling gir du ikke bare hjemmet en rask og enkel make-over, du gjør også deg selv en tjeneste med tanke på rengjøring og vedlikehold av gulvet.


Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate. Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank.

Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn. Her finder du billig gulvmaling og epoxygulvmaling til alle typer af overflader, heriblandt beton og ubehandlet træ. Alle gulvmalinger til bl. Gå på opdagelse i vores store udvalg af gulvmaling nedenfor. Raskt, enkelt og billig.


Malingen kan også brukes utendørs, hvis gulvet er beskyttet mot regn og vann. Slitesterk maling for ethvert hjem. Er det tid for å friske opp fargen i taket eller på gulvet hjemme?


Hos Rusta finner du et stort utvalg av nordisk svanemerket. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Merkevarene til lave priser.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Innendørs matt gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Kjøp på nett eller i butikk.

Fakturabetaling passer bra for alle. Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet. Med vår løsning kan du tilby faktura som betalingsalternativ. Vi har alt fra gulvmaling og gulvlakk, til betongolje fra malingseksperten Trestjerner. Vi forhandler billig maling hos Maling Lagersalg!


Klik her og se vores udvalg af billig loftmaling, vægmaling, træmaling og gulvmaling. Køb billig maling her. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt.


Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje.


Ikke til garasjegulv. Overflaten skal være ren, tørr og støvfri. Ved nymaling av betonggulv: skal eventuell betonghud slipes bort.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg