fredag 19. mai 2017

Butinox interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.

Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Barna har sansynligvis noen favorittfarger de ønsker å male på rommet sitt, men det er du som voksen, som er ansvarlig for at kvaliteten på malingen dere velger, er god. Et rom for lek avslappning og kreativitet. BUTINOX har utviklet en inneklimavennlig maling som gir deg ekstra trygghet for de minste i hjemmet.


Gjør prøveoppstrøk på fliser og plast for å kontrollere hefteevnen. Kan overmales med akryl- og alkydmaling. Malingen er enkel å påføre og gir deg et flott rom.

FARGEKOMBINASJON Kombinasjonen mellom en dypere blå og en mer dus blå spiller fantastisk med farger som dyp rød og myk rosa. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg,.


Sperregunning og maling i ett. En løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling som kan benyttes på flere type underlag, enten det er slettvegg, panel eller list. Opptatt av interiør , fargetrender og oppussing? Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg. Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart.


I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Scanox Meny Hovedmeny. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Utover det har den god dekkevne, den gulner ikke og er meget slitesterk og lett å holde ren.


SØT FERSKEN med BØLGER. Produktet er en grunning og topp strøk i ett og samme spann.

Med dette produktet halverer du arbeidstiden da du kun trenger strøk. En vanntynnet moderne oljemaling for innendørs treverk. Harde og blanke underlag grunnes med BUTINOX Interiør Heftgrunn.


Toppstrøk BUTINOX Interiør Kjøkken og Bad: Påfør jevne og fyldige strøk. Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). En 3-i-kvalitet som kan brukes på slettvegg, panel eller lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg