torsdag 18. mai 2017

Tips til bilder på veggen

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Sjekk ut Tips Til Bilder På Veggen. De fleste av oss har vel opplevd å henge opp bilder , for så å tenke at vi egentlig ville hatt det lengre ne opp, eller til den ene siden.


Dette kan unngås med enkle triks. Skal man henge opp en komposisjon med bilder starter man først med å avgrense en del av gulvet som er like stort som veggplassen man skal bruke.

Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi.no) har følgende tips til deg som skal henge opp bilder : Ikke heng bildene for høyt på veggen , gå ut fra øyehøyde slik at blikket treffer omtrent i bildets sentrum. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger - mønstrete tapeter er mer krevende. Plassering av bilder på veggen. Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen. Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen.


Ved å bruke et STAS bildeoppheng systemer trenger du aldri å bore dårlige hull i veggen igjen. Vår nettside inneholder mange løsninger for å holde maleriene trygge, fleksible og elegante. I tillegg til instruksjonsvideoer finner du også ulike ideer og tips for å sette opp kunsten din.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.

Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Henger du opp bilder med en rett under- eller overkant blitt utrykket ryddig og rent. Har du bilder i mange ulike størrelser kan du ta utgangspunkt i et indre kryss samler komposisjonen selv om ytterlinjene ikke er rette.


Flere tips til bildeoppheng. Sett bildene tett sammen, ikke la det være for stor avstand. Mange dropper å henge opp bilder , hyller, knagger eller fliser for å unngå å lage hull i veggen. Det behøver du nødvendigvis ikke. I dag finner du flere typer festmidler som gjør at du slipper å lage hull i veggen.


Her får du noen tips. Alt er lov når det gjelder å henge opp bilder. Det kan være en kunst å henge opp bilder og det er ikke alltid enkelt å få det riktig. Bestill lett online her!


Det er vi stolte av og veldig glade for. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Tips Til Bilder På Veggen. Sengegavlen er noe av det første som blikket faller på når du kommer inn i et soverom.


Den setter tonen stilmessig, og skal dessuten være behagelig å hvile kroppen og hodet mot. Et godt tips er å bruke maskeringstape og tape opp formen du vil ha, i ulike størrelser på veggen. Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg, og tapen fjernes lett uten å etterlate spor.

Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen , og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. Og hvis du lager en bildevegg med dine personlige bilder , så samler du alle dine fineste minner på et sted der du alltid kan se dem. Du kan også velge å kombinere fargerike illustrasjoner med bildene dine, noe som tilfører litt glede til veggen.


Gjør veggen deg glad når du ser på den, er det en vellykket bildevegg. Tips : Når du kjøper en poster kan du gjøre den til din egen. Når rimelig kunst kun er et tastetrykk unna, kan du leke med både pensel og kreativitet.


Bor det en kunstner i deg, tar du frem maling eller tusjer og legger til noe ditt på posteren. Tegn, fargelegg eller kast maling på lerretet. Du får noe helt unikt som ingen andre har. Heng bilder i grupper heller enn å spre dem rundt. Lag gjerne et tenkt kvadrat eller rektangel og komponer ut fra det.


Legg bildene på gulvet i prosessen, så kan du prøve ut muligheter før du spikrer i veggen. Ta gjerne utgangspunkt i fargenyanser når du setter sammen bilder. Tegn en røff form av collagen på et papir, eller legg bildene ut på gulvet eller et bord. Fest bildene på veggen , og gled deg over resultatet! Når jeg planlagte denne veggen , var jeg inne på nettsiden til posterhouse og såg igjennom alle posterne.


Jeg åpnet rett og slett alle bildene som jeg syns passet til min bildevegg i nye faner på dataen. Kontakt oss gjerne om du vil ha tips eller hjelp til hvordan du kan tilpasse ditt yndlingsmotiv på best mulig måte. Enkelt å tapetsere Visste du at det er enkelt å sette opp et fototapet fra oss? Alt du trenger å gjøre før du bestiller motivet ditt, er å måle høyden og bredden på veggen. La deg inspirere av flotte, kontrastfylte hjem!


Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg