onsdag 10. mai 2017

Bad ute

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. I et swimspa kan barn lære å svømme året rundt hjemme i din egen hage. Vi har levert boblebad og swimspa til hele Norge.


De er designet for å fungere effektivt i ekstreme nordiske forhol og.

Er du ute etter å fornye ditt bad med en baderomsinnredning eller et baderomsmøbel sammen med en stilren servant, har vi et rikt utvalg i forskjellige farger og størrelser, ofte med tilhørende høyskap. Et speil eller speilskap, sammen med dusjløsning eller dusjkabinett er noe ethvert bad må ha. Reve E-REer ikke bare vakker på utsiden, men også effektiv og solid nok til å stå ute hele året – selv gjennom Norske vintre.


Utsiden er i 6-lags RhinoTech forsterket PVC. Med på kjøpet av dette spabadet vil du også få et låsbart og isolerende topplokk, beskyttelsesunderlag og et eksepsjonelt godt rensesystem. Utespa - en investering i helse og velvære. Et utendørs massasjekar er et sted for å slappe av alene i behagelig, varmt og brusende vann, men det er også et sted.


Her er også oversikt over vårt kurstilbud i vann.

Oversikt over vårt varierte tilbud for kurs i sal og ute. Det vil beskytte overflaten og letter også renholdet. For å unngå misfargede fuger, sopp og mugg på badet er viktig med riktig renseprodukter.


Vi tilbyr et bredt sortiment slik at du finner de renseproduktene som egner seg best til ditt bad. Bad ikke i et spa med ødelagte dyser. Varmen må aldri overstige C°. Skal du sitte lenger enn ti minutter, la barn bade, eller du er gravi må temperaturen ikke overstige C°. Vask deg grundig før du setter deg i spaet.


Vi hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen med gode råd og tips på de siste flis trendene sånn at ditt neste bad vil holde seg i mange år fremover. Husk at valg av fliser har mange fordeler, det er et slitesterkt og miljøvennlig produkt med lang levetid samtidig som det fir deg enkel og lett rengjøring. En av de største investeringene vi gjør i hjemmet vårt er på bad og kjøkken. Her kommer årets trender for rommene som betyr så mye for oss. Kongstenbadet er stengt inntil videre.


Følg med her eller på facebook-siden vår, så vil vi annonsere når vi er tilbake. Disse er normalt ikke helt vanntette, men kommer med vannledersystem som tilser at vann ikke når elektriske komponenter og sørger for at det renner ut igjen. Godkjent for utendørs bruk og alle soner på bad , med unntak av badekar og dusj (sone 0) og området rett over badekar og dusj (sone opptil 225cm).


Utendørs massasjebad for 2-personer.

Et boblebad i denne størrelsen er perfekt for deg med liten terrasse eller som vil ha jacuzzien din i fred. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Alle våre bad er godt isolert for klimaet vårt. Det er fugene som avgjør om baderommet ser rent eller skittent ut.


Et bad med gule og misfargede fuger vil aldri kunne se helt rent ut hvis ikke misfargingen fjernes først. På samme måte vil nyvaskede, hvite fuger lyse opp mellom flisene og få baderommet til å se skinnende rent ut. Bygge bad og pusse opp bad - skal du bygge eller pusse opp bad finner du tips om hvordan du smartest mulig kan gjøre det her.


Vær sikker på at du bygger. Friluftsbadet er stengt for sesongen. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg