torsdag 11. mai 2017

Markise tak

Det er deilig å sitte i friluft. Og det er spesielt deilig å sitte tørt når det regner, eller i skyggen når solen steker. Men det betyr jo ikke at du absolutt må oppholde deg under tak hele tiden.


Derfor viser vi deg hvordan du kan bygge en fleksibel overdekning av seilduk til terrassen, som du kan trekke vekk når du vil nyte sola i. Tak til din markise er absolutt å anbefale. Med tak beskytter du markiseduken og for vann, smuss og grønske.

Det gjør også et mye bedre totalinntrykk. Se vårt utvalg og bestill i dag! Velg blant mange modeller med og uten integrert solskjerming i tak og vegger.


Med et glasstak kan du la dine møbler stå ute uansett vær. Murano glasstak kan leveres med integrert markise som ligger tett inntil taket på oversiden. Da kan du med et enkelt trykk på din fjernkontroll sørge for å holde solen ute når den varmer som mest.


På våre markiser kan du variere hellingen fra til grader, alt ettersom hva som passer deg best. Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil.

Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Pergola er en type markise som har føringsprofiler med fastmonterte ben i bakken. Denne konstruksjonen er svært stabil og gjør at den tåler mer vind enn en tradisjonell markise – i tillegg til at den kan dekke et betydelig større uteareal, som også kan være frittstående.


Pergolaen har stabiliteten til et fastmontert tak , og fleksibiliteten til en markise. Disse markisene kan benyttes både hjemme, på hytta, restauranter og kafeer. Pergola har et moderne design med solid aluminiumskonstruksjon. Få følelsen av luksus med en lun og trivelig uteplass.


Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen. I motsetning til et fast tak , så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Vi har over 1ulike duker! Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Om du skal kjøpe motorisert eller manuell markise er en avgjørelse du bør ta basert på hvordan du reiser. Hvis du vil langt ut i ødemarken, bør du overveie et manuell markise , siden du da ikke er avhengig av strøm.


Hvis du velger et manuell markise , kan du dra så lang vekk du vil, men du må beregne ekstra tid til å sette opp markisen.

Skinnene er i hvitlakkert aluminium. Når duken ikke er i bruk, rulles den inn i den medfølgende kassetten. Etter langvarig bruk av en markise kan du oppleve at fronten kommer skjeft inn. Markise til tak – Zip Screen takmarkise. Med Fiamma sitt patenterte system, Presto Fix, kan du enkelt justere denne korrekt igjen.


One Way Roll Har du noen gang opplevd at markisen blir sveid inn feil vei, med resultat at den ikke går i lås? Dersom det er skjevheter må dette rettes opp før montering. Passer alle typer hus. Leveres med halvkassett.


Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Kraftig hvit epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. En markise monterer du selv. Vi mener at du ikke trenger besøk av en selger for å måle opp hvor stor markise du trenger.


Hos oss finner du derfor priser på våre markiser på vår nettside. Mål hvor stor markise du trenger, finn din markise hos oss og monter din egen markise selv når den kommer. Et flott alternativ for motorisert pergola med inntrekkbar duk, er pergola med aluminiumslameller. Her får du et litt annet utrykk, fremdeles mulighet til å åpne opp, men samtidig ha et kraftig og solid tak for beskyttelse av for eksempel utemøbler. En slik markise kan også brukes bare på den ene siden dersom du ikke ønsker alt skyggelagt.


Frittstående markise er en markise du kan få spesialtilpasset. Kontakter du leverandørene kommer de på gratis befaring. Pergola-markiser forener komfort og sikkerhet på høyeste nivå med enkel betjening og høy værbestandighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg