torsdag 4. mai 2017

Tudor maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Trygt og sikkert hos Urverket.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. En silkematt maling (som de fleste ”vanlige” malinger er) kan altså ikke sammenlignes når det kommer til et mineralsk og kalkaktig utseende!


Senere har Jotun også lansert kalkmalingen LADY Minerals – som også er perfekt til lune, greige-nyansene! I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. En dyp blå tone som er elsket av mange for sitt lune og mystiske uttrykk. Undertonen er rø derfor oppleves denne fargen som varm på tross av sitt mørke utseende.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Interiør- maling Utemaling Gulv Tapet.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Vi malte nettopp stua med Tudor. Denne er så vidt mørkere enn egghvit og ikke lysere.


Veldig fornøyd med denne. Vi forsøkte også å male med skyggerø men det likte vi ikke. Den er lysere enn egghvit, og har rødt i seg (mens egghvit har gult) og krasjer derfor på fargevaløren. En dyp blåtone med et svakt grønt hint av magi som skifter uttrykk gjennom døgnets.


NYTTIGE TIPS Husk at vanntynnet maling tørker raskt, og dermed er det viktig å jobbe raskere og med mindre områder om gangen. Tudor -stil var påvirket av renessansebygninger funnet i England i løpet av det 16. Vanligvis Tudor maling bruker lys, stukkatur farger som er fremhevet med mørkere trim. Jeg fikk så mange gode svar sist jeg spurte om maling her inne, så jeg spør igjen.


Jeg har flyttet inn i et hus hvor veggene er malt i fargen Latte (eller vanilje som den heter nå). Jeg malte taket hvitt før jul, og Latte ser nå veldig møkkete ut til vår kremfargede sofa. Hvilke farger som matcher dine eksisterende farger, møbler og stil? Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Vi svarer på spørsmål alle hverdager.


REFLEKSFRI MALING : Her er det malt med fargen Hvit marmor fra Flügger.

Den er dempet hvit og fungerer godt i rom med kunstig lys. Det er brukt en Flütex 7S, som er en refleksfri maling. Det gjør at du slipper gjenskinn, selv i rom med stort lysinnfall. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken.


For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. Se den komplette listen her.


Siden engelsk Tudor hjem er vanligvis laget av stukkatur og tre, vil du trenger spesielle børster for å gjøre jobben gå raskere. Mange av disse husene er bygget av simulerte materialer for å representere stukkatur, men overflatene er vanligvis grov. Bestem deg for maling farger som gir god kontrast til de utvendige vegger og tre trim. Tudor er en varm gråaktig beigtone, og er ett godt valg som hovedfarge i huset.


Disse fargene spiller bedre på lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg