torsdag 25. mai 2017

Skytterbag

Skytterbag

Alle skytterlag i DFS er pliktig til å ha minimum tre abonnement på Nor 03. Skyting på timeplanen. Det er flere steder der unge skyttere har. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. Fana er laget i Bergen sør.


Stor lomme på enden og på siden. I tillegg til hjulene har den solid koffert. Vi feirer dette lørdag 18. Oslo Militære Samfund.


Det blir en stor jubileumsfest i flotte lokaler som er jubilantene verdig. Medlemmer, tidligere medlemmer, familie og skyttervenner er herved invitert til dobbeltjubileum 18. Ingeborg Lundby vant Sauer-geværet! Løiten-skytteren ble best i kl 3-under årets Østlendingen-finale. Asker skytterlag har aktive grupper på facebook.


Skytterbag

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) opp igjen treningene for høsten. Treningene foregår på Bergen skytterlag sin flotte innendørsbane på Krohnegården, mandager fra kl. Vi møtte i kveld Eidsberg skytterlag i Østlandscupen hjemme på Langsrudåsen. BLI GRASROTGIVER TIL GJESDAL SKYTTERLAG : Klikk her og logg inn på Norsk tipping, og velg Tilknytt. NY LIVEVISNING FOR PEGASUS.


Utleie av festlokaler og bespisning. Demo for skytterlag nnn. Det skytes DFS 35-skudds utendørsprogram på MegaLink laserskiver (10stk). Ekeberghallen og skutt sine tellende skudd.


Skytterbag

Vi som arrangører takker dere alle. Namdalseid og Lyngen skytterlag. Har du lyst til å skyte? Ta en titt på hjemmesiden vår for oversikt over. Vil du gi din støtte til TROMSØ SKYTTERLAG ? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.


Vi oppfordrer deg til å støtte oss i TROMSØ SKYTTERLAG ! Det var totalt 1deltagere på stevnet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Denne siden blir ikke oppdatert. Følg linken over for å komme til vår nye hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg