onsdag 3. mai 2017

Maling av trappeoppgang

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling av trappeoppgang

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Har du en trappeoppgang hvor det er steder som er vanskelig å komme til kan en justerbar bøyle være løsningen. Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget når den brukes med et forlengerskaft. Bruk vanntynnbar maling. På den måten går det går kortere tid mellom strøkene, og du kan ta den i bruk tidligere.


Forside Tapet, farge og maling Male tak i trappeoppgang , tips? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Skrap bort løs maling eller lakk og eventuelle ujevnheter. Så sliper du lett over, slik at malingen fester seg bedre til overflaten. Tørk bort alt slipestøvet med en grov mikrofiberklut.


Om det er fare for gjennomblødning påfør kvist og sperregrunning på hele gulvet. Sparkle over alle ujevnheter og spikerhull. La det tørke og slip over. I praksis bør trappen demonteres før maling for å kunne nå til i alle kriker og kroker.


Dersom det er hakk eller slitasje i treet må du i tillegg sparkle, noen ganger bør trinnene helsparkles. Resultatet blir ikke på langt nær like godt som en ny trapp som er fabrikkmalt. Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. Tips: Begynn med en grundig rengjøring før overflaten slipes lett. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk.


Maler du ett trinn av gangen, går du på annet hvert trinn i oppsussingsperioden. Jeg har lest flere tråder om oppussing av trapp her på forumet, men ikke funnet noe som dreier seg om hvordan male vegger i trapperommet trygt. Var jeg deg ville jeg malt gelenderet hvitt og beisa trappetrinna i en mørkere farge enn trehvit, eventuellt lakke etter beising, men da blir de glatte igjen, men ikke så ille som med maling. Trappeoppganger, trappetrinn og lister er ekstra utsatt for slitasje da det er mange mennesker som ferdes på samme sted.


Maling av trappeoppgang

Ofte er vi avhengig av å bytte ut trappenebb og muligens avrette slitte trappetrinn. Skal dere pusse opp deres trappeoppgang i Oslo kan vi bistå med alt fra maling , avretting av trappetrinn til utskifting av dører og vinduer. Velg et annet land for dine dokumenter. Registrert Dato: Tirsdag 20.


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud! Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i en trapp eller på andre ujevne underlag. Tre seksjoner med sju trinn (3x7). Benytt deg av maling og fantasi eller tapeter og tålmodighet.


Maling av trappeoppgang

Eller, kanskje en bit gulv og noen glade tilrop? Når du har valgt riktig farge, er det viktig at du velger en maling med den beste farge- og glansholdbarheten som feks. DRYGOLIN Nordic Extreme slik at den holder seg vakker i mange år fremover. Ved maling av trappeoppganger vet vi hvor viktig det er med varsling til beboerne under arbeidets gang, samtidig som vi er bevisste på at gjennomføringen ikke skal bry beboerne unødvendig.


Tips og råd: Styret har ansvaret for å innføre og utøve internkontroll. Skal man jobbe utendørs med maling eller beising av vegger og lignende kan et lite stillas være en langt bedre løsning enn en stige. Du får flere ganger så stor rekkevidde på et stillas, sammenlignet med det du klarer fra en stige. Jotun Uteinspirasjon - Male ute.


Samtidig er stillaset langt tryggere, forutsatt at det er plassert på et stødig og plant underlag. Jeg ønsker et uforpliktende andbud av vask og maling av trappeoppgang i blokken hvor jeg bor. Det er på Lysejordet i Vækerøveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg