tirsdag 16. mai 2017

Fana glass

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi har levert og montert.

Vi leverer alt innen interiør glass til alle typer prosjekter. Vi spesial tilpasser det meste etter kundens ønsker og behov. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk. Fana glass AS fra , Hordaland. Det er i dagens marked mangen prosjekter og rekkverk som aldri skulle vert montert, dessverre.


Noen er direkte farlig for brukere og publikum. Dette er en stor utfordring som bransjen må ta på alvor.

Bergen Glass jobber bredt innen faget og har ofte jobber innen glassarbei bytting av vinduer, rekkverk i glass og interiørglass som dusjevegger, kjøkkenglass og den slags lignende. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat ved å klikke her! Vi utfører som en glassmester alt av glassarbei og vi har som glassmester kvalitet på det arbeidet vi utfører. Bedriften består av fagfolk med lang og allsidig erfaring, som alle tidligere har jobbet hos større glassfirma i Bergen.


Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. Johnsen Glass Vindusfabrikk AS leverer ferdig malte vinduer og har i tillegg også utviklet en del farger etter gammel fargetradisjon. Vi ønsker deg lykke til med vindusvalget og står til din disposisjon hvis du ønsker kyndig hjelp til valg av utseende og farger. Vi skifter ut punkterte glass , karmer, dører, monterer vinterhager, glassrekkverk, skyvedører, speil, dusjvegger og mer.


Vi er opptatt av fornøyde kunder. Glassmesteren-Bergen kan tilby, konkurransedyktige priser. Laboratorieprøving avdekker at mange rekkverk av glass ikke oppfyller kravene i byggteknisk forskrift (TEK10) og gjeldende standarder. Det være seg isolerglass, energiglass, sikkerhetsglass, brannvernglass eller andre typer av funksjonsglass.


Vi utfører også glassreperasjoner samt utskifting av knuste og punkterte ruter. Skaalevik Glass er et veletablert glassfirma. Vårt hovedfokus er å levere produkter av høy kvalitet til en god pris og vi har over års erfaring fra glassbransjen.


I tillegg har vi samarbeidet med flere store glassbedrifter i Bergen.

Erfaringen strekker seg fra innsetting av vanlige isolerglass til prosjektering og montering av store glassfasader, kort sagt hele spekteret innenfor glassfaget. Vi setter vår ære i personlig oppfølging og god service til alle. Glassbransjeforbundet fraskriver seg ethvert ansvar.


De hevder at ruter kan sprekke som følge av reklamefolie, av at en lastebil med en viss tyngde på lasten kjører forbi i en viss fart eller av solskjerming. Ethvert glass har en stressfaktor. Det kan ha fått et aldri så lite skår under produksjon, transport eller montering.


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg