torsdag 11. mai 2017

Beige kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.

Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. I og med at kjøkkenet er et så viktig rom i hjemmet, drømmer mange om å få lage sitt eget kjøkken tilpasset akkurat sine egne behov og i den stilen man foretrekker selv.


Enten du ønsker et moderne kjøkken , et kjøkken med landing stil eller et klassisk kjøkken , har du et bredt utvalg å velge mellom på IKEA.

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Her er våre beste beige farger. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.


Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Trygge og gode garantier. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Jeg begynte å gå lei denne, så da var det bare å fjerne glassplaten, skrape vekk gammel tapet, sparkle og pusse.


Det ble en fin harmonisk fargekombinasjon. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var.


Gjennomførte innredningsløsninger.

Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Ingen skal fortelle deg hvilken farge du skal ha på kjøkkenet ditt, det bestemmer du helt selv. Du er lei av det hvite kjøkkenet , og synes det ser sterilt ut, og likt alle andre kjøkken : Ja, da har vi heldigvis maling. Velg det du liker og som du trives med.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Et hvitt kjøkken – to stiler i nydelige farger. Slik velger du riktig gråfarge! Det kan være like komplisert å kombinere duse grånyanser som sterke kulører.


Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg