tirsdag 23. mai 2017

Farge tudor

Trygt og sikkert hos Urverket. En varm, gråbrun farge som må med i den gråbeige fargegruppen. Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse.


Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut.

I følge Larsen har vi blitt tøffere. Vi ønsker en helhet i rommet og har større tro på oss selv. Alle fire vegger skal males. Og de skal helst males i lune, duse og trygge farger. For å variere kan vi male en dør i en annen farge enn resten av rommet.


Populære greige farger som f. En helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom.

Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. En dyp blå tone som er elsket av mange for sitt lune og mystiske uttrykk. Undertonen er rø derfor oppleves denne fargen som varm på tross av sitt mørke utseende. Men denne fargen vil f. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Vi er en norsk nettbutikk med vakre og nyttige skrivesaker fra hele verden.


Vi er spesialisert på Bullet Journal og dotted notebooks, samt fyllepenner og blekk til. Jeg testet fargen Tudor på stueveggen, men jeg synes den ble litt for lys. Hvis jeg ønsker den samme fargen , men med mer kulør, hvilken. Dette er en mørk gråbeige tone med varme i, - ganske enkelt en harmoni mellom brunt og grått.


Denne fargen et høyt elsket av mange! Diskret En varm grå tone som fremkommer av fargens røde undertone. En elegant og lekker gråfarge til alle som ønsker en lun grå farge.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Har fått en del spørsmål på bloggen angående fargevalg i forskjellige rom, så her kommer en liten oversikt på fargene vi har brukt mest i huset. Fargene finnes blant annet i Jotun sitt LADY Sens-fargekart: Våre vakreste farger vol.


Varme grå og gråbeige toner til huset.

De inneholder gult og rødt som balanserer det skarpe lyset utendørs og dermed gir et lunere inntrykk. Vi malte nettopp stua med Tudor. Veldig fornøyd med denne. Vi forsøkte også å male med skyggerø men det likte vi ikke. Den er lysere enn egghvit, og har rødt i seg (mens egghvit har gult) og krasjer derfor på fargevaløren.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg