tirsdag 30. mai 2017

Moderne hytteinteriør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl.

Fri frakt, rask levering og lave priser! Moderne hytte interiør. Typisk for moderne hytte interiør på høst- og vintertid er beige, brun, hvit og grå. Dette er naturlige farger.


Alle ferdighytter fra Hellvik Hus har en standard leveransepakke som sørger for at du får en fin og god hytte, med alt du trenger. Skulle du ønske å gjøre tilpasninger eller legge til flere elementer, er det fullt mulig. Fra steil skrent til flatt terreng ved vannkanten.

De store variasjonene på tomten gjorde det bare ekstra utfordrende for arkitekten å bygge denne enkle og moderne hytta. Her er hytta sett fra vannet. De store vindus- og skyvedørspartiene gir optimal utsikt over den flotte naturen utenfor. Kari og Knut bygger ny moderne hytte og fyller den med interiør fra hele livet Samme hvor Kari og Knut Backe går i sin nye, moderne hytte, blir de minnet på et levd liv. Vi tenker helhetlig innredning og ønsker en mer urban stil på hytta enn tidligere.


Vi ser mindre av at hytta blir stemoderlig innredet med det som er til overs i heimen og det er færre som satser kun på den heilnorske bondemøbelstilen. Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte, fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi. Nå vil folk ha farge på både gulv, vegger og tak, sier teknisk leder for hytteprodusenten Tremax, Erik Karlsen, der han står mellom. Men dagen etter en vinterstorm i fjellet.


Vakkert hytteinteriør med Setergr. Klikk på bildene for å se mer. Dersom du liker den minimalistiske og moderne stilen kan du fint gjøre den mer koselig med et par tepper og puter. Delikat pynt på badet som gir litt luksusfølelse på hytta.


Man kan få det veldig koselig selv om stuen er liten.

Lekre detaljer til hytta. Bernadotte termosen til Georg Jensen 2. Office -Plavu 1Liepaja, Latvia. Hytteinteriør med farger Innvendig er denne hytta er en fest i farger Umalt og gulnet interiør ble til en fargesymfoni når interiørdesigneren tok grep. Denne Pinnen ble oppdaget av Monica Lastra.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Strømøy, salgskonsulent og markedsansvarlig hos hytteprodusenten Rindalshytter, påpeker at det definitivt er den moderne stilen det velges mest av når folk bygger nytt. Det bygges flest moderne hytter som henter inspirasjon i fra norsk byggeskikk og tradisjonelle bygningsformer. Luftig og lunt hytteinteriør med moderne løsninger og store vinduer.


RENT DESIGN: Så enkelt og rent kan et moderne hytteinteriør bli. Hentet ideer fra Hallingstuer – De to husene på den gamle stølen er tuftet på både følelser om hvordan moderne fjellhytte skal være, og på lokal byggeskikk. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg