tirsdag 30. mai 2017

Folie på vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så snart som mulig.

Vi beklager problemet og takker for tålmodigheten. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Vi bryr oss om at produktet du kjøper skal tåle både vær, vind og vindusvask, slik at det holder i mange år. Uansett om det er folie til glassdøren på badet, eller stuevinduet har vi et produkt som vil passe ditt behov. Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn.


Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på , blir like skarpt.

Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Kvaliteten av folien er den samme, men pga. Noen velger å dekke hele glassflaten med folie , mens andre velger folie opp til brystningshøyde.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare. Sprayet zalovann på glasset , sette folien på og brukte vindusnal til å slette ut vannboblene. Dra vindusnalen fra topp til bunn av glasset.


Slett og supert resultat som dekker inn og utsyn. Var litt skeptisk pga noen anbefalinger her, men det fungerer faktisk utmerket. Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga forhold. Er det lyst ute og mørkere inne ser du ut.


Fakturabetaling eller handlekonto? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vask vinduet godt, og la det tørke. Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet , og kutt folien til.


Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet.

Når du skal legge på folien , starter du på toppen av vinduet , og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste. Volvo Maskin service. Skilt montert på vegg og frostafolie på vinduer og dører. Bilde på Kapa plate og hvit folie i vindu.


Solfilm til vinduer. Populære solfilm fra SolarGard. Folie montert på flere vinduer. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har. Solfilm til planglass tar toppen av varmen og begrenser solens UV-stråler, slik at falming reduseres.


Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat.


Frostet folie brukes også mye på vinduer i kontorlokaler, som. One-way” visjonsfolie er en folie hvor du i dagslys kan se ut gjennom folien (plasseres på vinduet ), her kan du også få det trykket du vil, altså vil du kunne dekorere hele vinduet med ”One-way” visjonsfolie og samtidig få lys inn gjennom vinduene. Super smart reklameløsning for virksomheter.


Dekorer vinduer og interiør med kritt-tusjer Anna liker å dekorere i hjemmet med de fine kritt-tusjene, som kan brukes på mange forskjellige overflater, slike som glass, plast og metall. Tusjmerkene kan lett fjernes med en fuktig klut og er ikke permanente. Les også: Nye vinduer dugger mer. Sikkerhetsfilm er spesialfilmer som er beregnet på å forsterke vinduer og glassfelt.


Man deler gjerne sikkerhetsfilm inn i kategoriene personsikrings-filmer og innbruddssikring-filmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg