torsdag 18. mai 2017

Eksklusive kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Arne Munchs kjeller i Lyngby.


Det var her han fikk ideene og tegnet opp strekene til det første uno form- kjøkkenet på millimeterpapir. Et elegant kjøkken hvor de perfekte og rette linjene i designet skaper et helt eget særpreg.

Leter du etter eksklusive kjøkken ? Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. I Oslo kan du oppleve kjøkken på en helt ny måte. I vårt eksklusive SieMatic studio i Bygdøy allé i Oslo får du presentert unik kjøkkendesign av høyeste kvalitet – utviklet for din personlige livsstil.


Du har vært med på å inspirere oss til å skape nye og forfriskende stilkolleksjoner. Kom innom og se resultatene. Det er ikke tvil om at den eksklusive kjøkkenleverandøren DaDa Armani har tatt nettopp det behovet på alvor med den nye serien Slide.


JH Interiør og Bokhyllespesialisten lager skreddersydde interiørløsninger som utnytter rommets muligheter.

Våre interiørkonsulenter og møbelsnekkere har lang. Materialer av høyeste kvalitet, med rene linjer og skrå kanter. Utforsk en av våre mest elegante og luksuriøse serier til dags dato. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Eksklusive kjøkken er kjøkken basert på edelt og komplisert design, nydelig håndverk og dyre materialer. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Vi skreddersyr naturligvis også disse etter sin. Harmony Dark er et eksklusivt kjøkken med finér i innfarget poppeltre. Skapdørene avsluttes av massive trekantlister som fullfører det eksklusive utseende.


Vi fører kjøkken fra GD Arredamenti, Multiform og Kungsäter Kök, samt et stort utvalg av hvitevarer fra Gaggenau, Siemens, Neff og mer! Ordrene renner inn på eksklusive kjøkken Også konkurrenter melder om høyere omsetning i år. SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Kjøleskap i rustfritt stål perfekt integrert med store vinskapene.


AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.

Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Form 1- kjøkkenet fås nå i en lang rekke eksklusive tresorter og materialer, som alle er utvalgt og forarbeidet ned til hver minste detalj.


Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Vi har spesialisert oss på import av kjøkken fra Øst-Europeiske produsenter, og har valgt ut to fabrikker i hhv Tsjekkia. Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer.


Velg mellom tre stilrene farger, og gi kjøkkenet en egen identitet. Det eksklusive designet gir kjøkkenet et flott løft. Det er faktisk ikke uvanlig at prisen på benkeplaten er på nivå med eller til og med overgår resten av kjøkkenet ! Akkurat nå får du en Electrolux oppvaskmaskin på kjøpet, når du kjøper Gjør Det Selv HTH kjøkken for 20.


Det mørke eksklusive badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg