torsdag 18. mai 2017

Duftlys

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag! Shop duftlys hos Wakakuu.


Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste.

Hos Kid finner du en mengde velduftende duftlys og duftpinner i lekkert design. Skap en god atmosfære i hjemmet. Se hele utvalget og kjøp på Kid. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Hva er vel mer koselig og intimt enn et deilig, velduftende duftlys ? Her finner du vårt utvalg av fantastiske, lekre duftlys med dekorativt design som er perfekt til. Hvert rom bør ha sin unike, gode lukt.


Velg mellom luksuriøse dufter av lotus, jasmin, fersken og champagne fra blant annet Voluspa, Ecoya, Clean og Compagnie De Provence.

Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt.


Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster. Finn dine favoritt duftlys fra Voluspa hos oss! Bestselgeren Crisp Champagne Votive Candle er fra Voluspa duftlys ’ signaturkolleksjon. I varehusene våre finner du duftlys og duftpinner for enhver smak.


Velg en favoritt som passer i ditt hjem. Hygge og kos dyrkes nok på en annen måte her oppe i det kalde nor og det er med inspirasjon av dette kolleksjonen skapes. Levende lys gir en dempet og varm stemning i hjemmet, og passer godt for å lyse opp dagen. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering.


De egner seg selvsagt godt til å spre godlukt generelt, men fjerner også uønsket lukt på en god måte. Duftlys har mange tilhengere. Visste du at duftlys ikke skal brennes som vanlige lys, men maks en time om gangen for å utnytte. Lette, friske og fruktige duftlys gir et friskt inntrykk og er perfekte under våren og sommeren.


Krydrete og rikere duftlys flytter gjerne inn på høsten. Doftljus BABY LIGHT MY FIRE Brinntid h. I tillegg kan duftoljer være giftige for miljøet, og i verste tilfelle skadelig for mennesker.

Da skal disse produktene ha barnesikret lukning. Håndlagde duftlys , laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. La lyset brenne i minimum time, for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at lyset brenner skjevt.


Hvis lyset har brent skjevt, slukk lyset og dytt veken tilbake til midten mens voksen fremdeles er myk. Dette er viktig for ikke å overopphete glasset. Gents - Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, bart og hudpleie.


Vi på Princessbutikken tilbyr såper, romduft, romduft pinner, duftlys og håndsåpe med flere spennende og gode dufter. Dufter som passer flere ulike anledninger, og dufter som passer flere ulike personligheter. Romantikk og kos med duftlys.


En kald vinterdag i stuen. Vi har duftlys som passer for alle. Et tent stearinlys sprer ikke bare en innbydende glø men også en hjemmekoselig duft og en frisk, luksuriøs følelse. Beefayre plantebaserte duftlys laget på raps og soya.


Dette gir en ren og fin flamme slik at du kan kose deg med levende lys uten å forurense innelufta. På Bangerhead finner du duftlys fra ulike merker. Fri frakt over 499kr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg