fredag 26. mai 2017

House doctor lysestake

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. House Doctor - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Denne lysestaken kan brukes hele året og til alle anledninger, men dens utforming med plass til fire lys gjør den til et perfekt alternativ til den tradisjonelle adventstaken! Lystestaken er formet som en liten skål med fire ben, og med plass til fire lys. Perfekt å sette et telys i på.


Cirque er med sin runde form en vakker lysestake som passer til enhver smak. Bruk lysestaken til å dekorere et koselig bord eller legg det på salongbordet eller vinduskarmen.

Tenn lys og skap stemning med denne unike lysestaken i messingfarget aluminium. Tristy lysestake består av armer, og det skulpturelle, samt antikke uttrykket gjør den til et blikkfang i hvilket som helst rom. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Kombiner lysestaken med vaser og andre lysestaker i forskjellige størrelser og farger.


Lysestaken, Anit, har en slank design med en maskulin touch. Levende lys gir en varm og koselig atmosfære i rommet. Designet er enkelt med runde former. Uansett hvilket rom du plasserer lysestaken i vil den være med på å skape varme. Vanlig pris: kr 4600.


Special Price kr 3965. Gratis frakt og levering innen dager! By use of candle stan you are able to create a special atmosphere in the home that ooze of cosiness and warmth.


Cirque is a candle holder with space for candles at the same time with one of them being a tea light. Vi tilbyr rask levering, sikker betaling og 3dager angrerett.

Les tester og omtaler før du kjøper. Trendhuset er en hobby- og interiørbutikk i Haugesund og på nett. Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Hyllene er fulle av bl.


Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg