fredag 5. mai 2017

Design servise

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Enkel og billig handel på Cellbes.

Velg mellom alle de populære seriene. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Enten du samler komplett servise eller vil unne deg en ekstra flott kaffekopp kun til deg selv, vi hjelper deg gjerne! Uansett hva du velger er det godt å vite at alt servise fra Black design kan vaskes i oppvaskmaskin.


Hos oss finner du servise med alle typer mønster og design , fra moderne servise til klassisk servise fra mange kjente merkevarer. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

Trend Design sine produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet. De forsøker hele tiden å tilpasse kolleksjonen til de kontinuerlige svingninger i markedet og å utvikle produkter man blir glad i til priser man kan leve med. Hvordan velger man et unikt servise ? Et bredt spekter av design , former og farger gjør denne oppgaven vanskelig. Uansett om vi kjøper det for oss selv eller for noen andre, må vi huske at det er et kjøp som er ment å vare for mange år fremover, som også er forbundet med en større utgift.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Legg igjen din e-postadresse her. Vi hos glassoginterior. Black Design Shop AS bruker cookies på sine nettsider.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Husk bare å skrive ned navnet på servise du kjøper så du kan ønske deg flere ting fra serien til jul og bursdagen, morsdag som farsdag. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Produktene er 1 hygieniske ettersom materialet er uporøst og vil ikke føre til bakterieansamlinger.

Fire kaffekopper fra Figgjo Flint fra Bevare meg vel! Daisy smørsmelter Turi- design fra Lys og Lykke. Den tidløse og smarte formen gjør at porselenet fyller alle behov i hjemmet, hva du enn spiser og drikker, samtidig som det tåler å brukes 3dager i året. Et enkelt og stilrent servise i porselen.


Modern House argos asjett 21cm 4stk. Vi tilbyr kaffeservise og middagsservise av porselen til både hverdag, fest og bryllup. Marimekko servise finnes i flere utgaver fra deres ulike Siirtolapuutarha design til deres Unikko og Oiva serier.


Ved siden av dette finner man også matchende Marimekko kjøkkenhåndklær, grytevotter og forklær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg