mandag 22. mai 2017

Design glassbord

Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker! Stilfulle designede bord. Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem.


Glassbord er preget av en stabil konstruksjon og en garanti for holdbarhet i mange år.

Moderne bord er møbler av høy kvalitet som vil glede seg over uendret, estetisk design i mange år. Glassbord overser ikke plass - de gir en følelse av friskhet og eleganse til interiøret. Vi starter med en kompakt modell med en glass topp og massivt bøk treben inspirert av skandinavisk stil. Laget av Alinéa, har dette moderne møbelet avrundede hjørner som gir det et spennende og originalt utseende.


Stort eller lite, høyt eller lavt – hva du enn er ute etter finner du bordet her! Sofabordet Rakel fra Ellos har moderne skandinavisk design og er laget i mdf og tre. Det riktige stuebordet er et dekorativt møbel komplimenterer sofaen din.


Velg mellom glassbord , klassiske salongbord i eik eller minimalistiske sofabord og hjørnebord med marmor- og betong-look.

Tilpass ditt eget spiseområde – velg mellom ulike størrelser, former og farger. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en klassiker i tre er ensbetydende med ordinært design – tvert imot. Våre sofabord er bygget på dansk designtradisjon, hvor vi utfordrer og leker med tradisjonen med respekt, samtidig som vi sørger for nytenkende design. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Designer glassbord til stuen:Det finnes mange eksempler på originale designer glassbord ! Her er en modell som umiddelbart fanger øyet. Bordet har noen få riper i glasset. Dette glassbordet, er designet og laget av lokale Sognatre AS, vår levrandør av kjøkken, trapper og tremøbler og selges kun hos Designhuset Sogn. Det må gi tilstrekkelig plass til hvert husstandsmedlem, og samtidig være et møbel som er lett å rengjøre.


Du har sikkert allerede sett vårt tilbud på spisebord i glass. Vår nettbutikk har et stort utvalg av designer glassbord. Hvorfor fremmer vi spisebord med glass så mye? Fremfor alt er de tidløse. Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg.


Vi har sofabord som er lett å plassere og kombinere med andre møbler. Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue.

Hos oss får du sofabord i både klassisk og moderne design. Vi tilbyr et meget bredt sortiment av møbler og interiørprodukter. Se vårt utvalg her og kjøp på nett eller besøk en av våre mange butikker! Det er det samme for føttene til denne typen bord som nødvendigvis utgjør en viktig dekorativ detalj fordi den er utsatt for alle menneskers øyne.


I denne publikasjonen undersøker vi designmodeller av slike tabeller og de beste måtene å bruke dem i interiørdesign. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren. Pris er ikke oppgitt.


Vakker og mektig enkelhet var utgangspunktet for Barba Corsinis design. Barba Corsini var inspirert av finsk design , Mies van der Rohe og den amerikanske arkitekten Frank Lloyd Wright. Krosby Møbler har salongbord i høy kvalitet til fine priser! Kom og se vårt utvalg!


Alle møbler kan ses og prøves i våre lyse lokaler på Skytta Industrifelt, kun min fra Oslo sentrum. Larholm vintage bordlampe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg