onsdag 24. mai 2017

Marbodal bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Badet er et deilig rom.

Innredningen på badet fortjener å ha like høy kvalitet og funksjonalitet som den på kjøkkenet. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken, ta kontakt med en av våre forhandlere. Vi lämnar dessutom års funktionsgaranti på skåpsstommar, luckor och lådfronter, lådor, lådskenor och gångjärn.


Vi har ett stort utbud av klassiska, lantliga och moderna kök. Marbodal har kök för livets alla tillfällen. Hämta köksinspiration i vårt galleri och hitta din.


Finn ditt kjøkken hos Maxbo! Lykken er et eget studio for vask, stell og oppbevaring av klær og håndklær for hele familien. Kjøkken, bad , garderobe, soverom… og vaskerom!

Gevinsten med et vaskerom som du ser her, er de to T-ene. För precis som våra kök är våra badrumsmöbler skapade för att möta våra kunders höga krav på kvalitet, smarta lösningar och en tilltalande design. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik.


Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene. Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene når du skal ha nytt bad. Klikk her og se det store baderomsutvalget, som kan tilpasses etter dine personlige ønsker og behov. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Etter år med et praktisk bad som egnet seg for en småbarnsfamilie, har Siv Elise endelig fått sin avslappende oase. Bli med inn på hennes drømmebad.


Et eksempel på denne serien er kjøkkenet Lindø hvit (toppbildet). Få et eksklusivt bad med rene linjer Med badedesignet Focus fra HTH får du et eksklusivt bad som kler ethvert hjem. Det enkle designet med rene linjer gir deg gode muligheter for å gi badet ditt et personlig preg. Badrumsinredningar som under-, hög- och väggskåp tillverkade av fukttrög spånskiva med kulörer på stommar och luckor.


Theodor er syk og har vært hjemme fra skolen noen dager, men i dag var jeg nødt til å dra på kontoret en tur så da måtte han. Att inspireras är första steget på vägen till ditt drömkök. Besök vår hemsida och kika runt bland våra fina kök och smarta kökslösningar eller titta in i någon av våra butiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg