torsdag 25. mai 2017

Farge ytterdør

Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Elegant fargesetting med farger i samme kulørtone gir huset et harmonisk utseende. Har du tenkt på hvor mye farge har å si for hjemmet ditt?


Farger kan være med å fremheve deler av boligen eller gjøre at noe går i et med andre elementer av huset.

Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov. Når man skal velge farge til husets fasade er det en del ting man bør tenke på.


En utendørsfarge er jo tross alt en farge man skal leve lenge med. Vi pleier å si at fargevalget du gjør på ditt hus, er naboens blikkfang. Derfor skal man både respektere omgivelser og husets stil når fargevalget skal tas.


Hvilken farge skal ytterdøren ha? Fargevalget på ytterdøren har mye å si, ikke bare for hvordan døren og inngangspartiet blir oppfattet, men hele huset.

Det kan være like riktig å velge en dør i en sterk, klar farge som en ytterdør som har samme farge , men i en annen nyanse, som huset. Det er din og husets personlighet som avgjør. Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Inngangspartiet er et området hvor du lett kan leke deg, og få et inngangsparti som begeistrer både deg og gjestene dine.


Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes! Transparent farge med fargepigmenter. KLAR TIL Å MALE YTTERDØR I TEAK. Sørg for å ha rull og pensel innen rekkevidde, og en fuktig klut om du skulle søle. Byggmakker kan dører.


Men hjemme velger vi mer tradisjonelt. Hvitt, grått, svart - eller trefarget. Ytterdører og andre dører får du hos oss. Hvorfor ikke sette litt farge på døren? Glem heller ikke huset: Slik velger du farge til boligen.


Raskt, enkelt og billig. Du vil finne et variert utvalg dører i forskjellige prisklasser her hos oss. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu.

Alle er merket med U-verdi, som forteller hvor godt døren isolerer. Din ytterdør og entreen angir tonen for hjemmet ditt. Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse.


Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden. Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former. Hvordan en ytterdør er utformet og hvilken farge den har, spiller en stor rolle! Hos oss finner du mange modeller og i hele forskjellige farger. Alle modellene holder fra god til høy kvalitet.


Du finner ytterdør til hus, men også ytterdør som egner seg bra til garasje. Denne flotte kolleksjonen med dører har en moderne utførelse som gjør at den skiller seg ut i mengden samtidig som at designet er tidløst. Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme. En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye.


Det gir både bedre lyd- og kuldeisolering. Alle dører selges standard uten dekor innvendig. Gilje eXtra ytterdør leveres med hengsler.


Det finnes mange måter å beskrive NorDans fargepalett på, men fellesnevnerne er enkle: Fra forsiktige jordfarger til modige, iøyenfallende rød- og blåfarger vil du med stor sannsynlighet finne nettopp den fargen som vinduene dine fortjener. Og uansett hvilken farge du velger kan du være trygg på at den vil se bra ut i mange år framover. Hva med en gul eller turkis ytterdør ? Lag en fargerik velkomst! Med en farge på døren som skiller seg fra den øvrige fasaden, får gjestene til huset en fargerik velkomst.


Du kan langt på vei velge blant alle regnbuens farger, men noen begrensinger er det – spesielt innen gule og røde fargevarianter. Tre kvadratiske glass bryter opp og skaper spenning i dørbladet. Døren er også lagerført i hvit.


Andre farger, størrelser og glass er bestillingsvare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg