tirsdag 16. mai 2017

Liten stue tips

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Spar penger på liten plass.

Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende.


Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i hvert fall en skikkelig fin som denne i rosa! Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas.


Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen.

Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Trenger boligen en liten oppfriskning? Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Bestefaren snekret også den lille dukkevognen til Heges mamma, og den har fulgt Hege fra hun var liten.


Jeg lever og ånder for lavpris med mening. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg skal bruke mange penger på et møbel fordi en med et visst navn har lagd det. Det er hva du selv legger av verdi i gjenstanden som teller.


Kristins beste tips når du innreder eller pusser opp, er det hun kaller å “go cubic”. Jobb i høyden, og utnytt hele vegger maksimalt når du for eksempel møblerer et kjøkken eller et soverom med skap. Hvordan du kan bruke din stue er ofte begrenset av hva slags lys du har tilgjengelig her. Mellom stua og soverommet er det blitt rom til en liten spiseplass.


Et koselig sted å starte dagen med en kaffekopp og er det gjester kan klaffebordet fra IKEA, enkelt slås opp. Legg merke til puffen, som både blir brukt som ekstra sitteplass og oppbevaring. Interiørarkitekt MNIL Kathinka Dalseg Størrelse: Har du liten stue , bør du velge et gulv med mørk flate.


Det gir inntrykk av et større rom.

Men velger du mørke vegger og kontrastvegger med for eksempel mønstrede tapet, virker stuen mindre. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Bor du smått, kan du leve smart og godt.


Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Her tenker jeg på alt fra gardiner, pynteputer, speil på vegger og lignende. Jeg tar i mot alle tips og eventuelle bilder med stor takk. Til informasjon er alle vegger i hvitt panel og laminatgulv.


Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Jeg har en liten leilighet på ca kvadrat.


Kjøkkenet er lite og det er ikke plass til annet enn bord for to personer, så jeg trenger spisebord i stuen. Stuen er det store problemet. Har barn og ofte besøk, pluss at spisebordet brukes til lekser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg