torsdag 2. april 2020

Speil hvit ramme

Speil hvit ramme

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses.


Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for bruk i baderom. Se lagerbeholdning i butikk. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Her finner du vårt utvalg av hvite speil.


Speil RUDE 72x1hvit. Vårt motto er fine speil til gode priser! Laget av massivt tre, et slitesterkt og lunt naturmateriale. Kombiner gjerne med andre møbler i serien HEMNES.


Har du en landlig eller shabby chic-stil passer det kanskje bedre med en hvit halvsliten ramme med et sjarmerende og gammelt utseende. Sammen med pastellfarger og gullfargede innredningsdetaljer blir et gullspeil helt perfekt! Det aller viktigste å tenke på når du velger et speil er at det passer i ditt hjem og med din personlighet.


Speil hvit ramme

En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det. Det fins også modeller uten ramme , og disse passer godt for de som liker et minimalistisk uttrykk i hjemmet. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Elegant bilderamme fra Eichholtz i nikkel og glass, med bred passepartour i hvit o. Retur rett innenfor dager. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online.


Her finner du speil med gull ramme , et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Svært solid speil med ramme av hvitlakkert MDF. Veldig moderne, elegant og slitesterkt materiale.


MDF (Medium Density Fiberboard): en kombinasjon av trefibre og. Avlangt speil med hvit ramme. Noen mindre bruksmerker på forsiden og noen større på baksiden (se bilder).


Speil hvit ramme

Kan betales over Vipps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg