tirsdag 21. april 2020

Spraylakkering av kjøkkenfronter

Spraylakkering av kjøkkenfronter

Spraylakkering av kjøkkenfronter. Vi tilbyr spraylakkering i alle farger fra NCS systemet. Alle typer innredning. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ.


Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av interiør er et billig og godt alternativ til å skifte ut hele kjøkkenet. På vårt sprøyteverksted kan vi gi møbler, innredninger og interiørdetaljer en lekker finish. Hvis du har blitt lei av fargen, eller at innredninger har blitt slitt og dørene har fått noen riper, skader. Flere selskap har spesialisert seg på å sprøytelakkere kjøkkeninnredninger.


Ved å benytte seg av håndverkerne får du flyttet deler av oppussingen ut av huset og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig. Presno Sprøyteservice har tolv års erfaring med overflatebehandling av treverk som kjøkkenfronter , sprosser, innedører møbler og lignende Presno Sprøyteservice har nå flyttet til Tangen allè på Hisøya utenfor Arendal. Vi holder til i den gule bygningen inn porten til høyre, ned mot vannet.


Omlakkering av gamle kjøkkenfronter ,. Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Men dette kan fort bli en kostbar, og ikke minst tidkrevende affære.


Dessuten er det mange feller man kan gå i når det kommer til oppussing. Kanskje det holder å gjøre et par enkle grep? Hva med å male kjøkkeninnredningen? Male kjøkkenfronter.


Du kan også velge glansgrad. Velg mellom halvblank (standard), silkematt ( tillegg) eller matt ( tillegg). Det er også mulig å velge høyglans ( tillegg). Vi anbefaler halvblank på kjøkkenfronter da dette er lettest å. VI TILBYR RIMELIG FRAKT SLIK DU HAR MULIGHET Å SENDE DINE KJØKKENFRONTER FOR SPRAYLAKKERING TIL OSS FRA HELE LANDET.


Kjøkkenfronter , skuffefronter, sideplater, sokler og dekorlist som passer til Ikea’s produkt serie METOD og FAKTUM. Naturlige materialer av høy kvalitet i alle farger! Skal vi tro ekspertene er det ikke nødvendig å bruke billakk til lakkering av kjøkken. Det kan funke med spraybokser, men du vil trenge mange bokser og det kan fort bli veldig kostbart. De forteller at de selv har god erfaring med interiørmalingen lady supreme finish til spraylakkering av kjøkken.


Nord Lakkering er et moderne lakkeringsverksted på Gressvik i Fredrikstad. Vi utfører i dag billakering, omlakkering av personbiler, varebiler og veteranbiler, skade lakkering, lakering av kjøkken og interiør lakering. Kan det lakkeres, kan vi gjøre jobben! Få anbud på kjøkkenfronter i Drammen.


Vask av kjøkkenfronter Vask av kjøkkenbenk Vask på lakkering av kjøkkenfronter. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem.


Spraylakkering av kjøkkenfronter

Avtal gjerne tid på forhån da vi kan være ute hos kunder. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg