fredag 27. mars 2020

Skap til vegg

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Rask levering og super service! Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp Skap hos Trademax.


Veggskap og overskap er lurt når du ønsker å stue bort ting på kjøkkenet, og utnytte plassen på veggen. Velg overskap med horisentale dører, eller vanlige dører til veggskapet som du kan feste både på høyre og venstre side. Du kan ha en eller flere dører og velge selv hvor mange hylleplater du ønsker til veggskapet ditt. Skap trygge rom for barn – fest møblene til veggen !

Bygg skap rundt spiseplassen. Har du liten gulvplass til oppbevaring, kan du bruke veggen rundt spiseplassen til å henge opp skap. Det er praktisk for å oppbevare servise, bøker, kanner og kopper, samtidig som du skaper er veldig fin ramme rundt spiseplassen.


Understrek plassen med en fin farge på veggene inni rammen! Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Produktet er blitt lagt i. Hvis du ser etter billige skap og andre flotte møbler, er det hos oss på Furniturebox du bør lete.


Hos oss ​​finner du et bredt spekter av designmøbler til gode priser, møbler som passer like godt i både moderne hjem og i hjem med mer landlig stil. Fronter leveres med flere dybder på veggene og er regulerbare slik at de passer til skap som er fra helt innfelt til påvegg montert. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap.


Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. Du kan også velge et skap eller en skjenk i et kult design eller med en moderne vri, og på den måten gjøre stuen litt mer personlig. Vi tilbyr skap og skjenker i ulike materialer og farger.


Alt fra lyst og hvitt til mørk eik og lekkert glass. Montasjerammen for D- og E- skap har målerbrett i to høyder – 4og 3mm – ved bruk av 3mm høyde anbefaler vi at det på forhånd søkes om dispensasjon fra nettselskapet. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.

Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Forbor neste skap for innfesting i veggen. Sett skapet på bærelekten, og lås det fast i det foregående med en skrutvinge.


Ikke bruk de fabrikkborede hullene. Fest så skapet i veggen. Gjenta denne prosedyren til alle skapene er festet. Legg til sammenligning Seng i vegg med skap og madrass grå 90x2Concept Pro. Vi har et stort utvalg kontorskap for et stilig og praktisk kontor.


Velg type skap etter ditt behov, enten det er et låsbart stålskap eller et. De er fleksible og kan vaskes. Ideelt til å dekorere vegger , puter, møbler, kjøkken, bord og stoler. Skapet egnet seg også meget godt til mindre spredenett- (ELKO Link Office) i eks. Skapet leveres med kabelgjennomføring (knock-out for 20mm rør) i topp, side og bunn.


Vi i MegaFlis kan tilby et variert og bredt utvalg av baderomsmøbler og baderomsinnredninger. Hos oss kan du finne alt fra klassiske møbler, til mer eksklusive og moderne uttrykk. Vårt mål er å kunne tilby baderomsmøbler til en lav pris uten at det skal gå utover kvaliteten på produktet. Det er bare en av fordelene med et hjemmelaget skap.


Et hjemmelaget skap passer perfekt. Jeg skal henge opp et skap på badet, og er veldig usikker på hvordan jeg burde feste det. Jeg har fliser på veggene, men aner ikke hva som er bak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg