tirsdag 31. mars 2020

Tjæralin terrasseolje

Tjæralin terrasseolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter.


Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.


Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Og svaret er nei, med Tjæralin er det ikke for sent å male i september! Tjæralin tåler frost og såfremt det ikke er kaldere enn rundt minus grader, er det ingenting i veien for å male.


Tjæralin terrasseolje

Den fås i blank, grønn og gylden kvalitet Jotun treolje motvirker gråning og oppsprekking. Finn din nærmeste Tjæralin forhandler. Det er et helt fantastisk produkt! Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Og på hjemmesidene får du kjempebra informasjon om hvordan du skal gjøre det :) Lykke til!


Terrasseolje - Ulempen med terrasseolje er at den ikke beskytter treverket like godt, sier Sve. Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Tjæralin terrasseolje

Tyrilin terrassebeis er utviklet for fjellhytter og andre værutsatte. JOTUN Penselrens og vann. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis.


I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen. Du kan få treolje i mange forskjellige farger, så treverket kan matche stilen i. I år er historien en helt annen.


Det kan synes som om produsentene har lagt seg i selen, og med terrassebeiser i årets test er det gledelig å fastslå at de. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Tjæremengden er nøye. Tyrilin Tjærebeis er en moderne beis med noe av de positive egenskapene til tjæra. Jeg bruker Butinox terrasseolje på min egen terasse (farge: gylden).


Anbefaler (som flere andre) å ikke velge en mørk farge, selv om det har vært veldig populært de siste årene. Det blir forferdelig varmt å gå på når solen har fått tak. Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt?


Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket. Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette. Jeg vasket terrassen med terrasserens og høytrykkspyler med terrassevasker i går, og har bestemt meg for terrasseolje. Jeg gjorde det samme for to år siden, og da var det første gang siden jeg kjøpte huset.


Tjæralin terrasseolje

Forrige eier hadde antagelig brukt terrassebeis, for det var mye pigment med en gyselig grønnfarge som det var en stor jobb å få bort. Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke. Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen? Produktsjef i Jotun, Gerd Liverød Hagen, gir deg gode svar på ofte stilte spørsmål.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg