tirsdag 17. mars 2020

Trestjerners gulvolje

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger.


Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket. Produktet er lett å påføre og meget luktsvak. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på.


Kan blandes i mange farger. Trestjerner gulvolje for tre- og parkettgulv. Slik oljer man ubehandlet gulv. Vask gulvet godt først, også når det er helt nytt, med trestjerners gulvrens.


Påfør oljen med pensel mot listene i bordets lengderetning først. Bruk så en gumminal og trekk av oljen i bordets lengderetning. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Perfekt tilpasset til tregulv - slitesterk og enkelt vedlikehold!


Furugulv behandlet med trestjerners gulvolje farge fjellgrå. I kampanjen som nå pågår i butikkene har vi bl. Porene åpnes, og gulvet trekker til seg mer olje og sikrer samtidig en.


Trestjerners gulvolje

TRESTJERNER GULVOLJE KLAR 68L. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Hardvoksolje av høy kvalitet for heltre- og parkettgulv som gir et slitesterkt og naturlig utseende.


MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk. Jeg er ikke så kjent med Liberon sin hardvoksolje , men ved Osmo har silkematt finish.


Det er altså en høyere glansgrad enn ved et oljet gulv. Godkjent til bruk i kontakt. Oljen gir en vakker lød og fargespill. Fås i Klar, Hvit og B base.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg