onsdag 4. mars 2020

Skapdører kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Oppbevaring til lave priser. Nye kjøkkendører kan gi kjøkkenet ditt et nytt utseende. Her i Gjør Det Selv butikken kan du bestille løse skapdører i forskjellig bredde, design og farger.


Skapdørene kan brukes til både kjøkken , ba garderobe og vaskerom.

Noen enkle endringer er mange ganger det eneste man trenger. Her hos oss finner du akkurat de skapdørene du trenger og i flere varianter. LØSE SKAPDØRER OG SKUFFER I HTH butikken finner du et stort utvalg av kjøkkenskapdører og skuffer i forskjellige bredder, høyder, design og farger. Dette gir deg muligheten til å gi kjøkkenet ditt akkurat det utseende du ønsker med de nye dørene og skuffene dine.


For deg som har Ikea- kjøkken fra før og ønsker å bytte til nye Ikea-fronter er det en viktig endring som har skjedd de siste årene. Ikea har byttet ut kjøkkensystemet Faktum med Meto og har fått nye mål på kjøkkeninnredningen. Hvis du har et Faktum- kjøkken , tilbyr ikke vi lenger deler eller fronter til det, forklarer Willanger.


Spar både penger og miljø.

Ved å beholde skjelettet på ditt nåværende kjøkken og fornye resten, sparer du både miljøet og penger. Fornyelsen er gjort på en dag! Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder. Gamle kjøkkenfronter får kjøkkenet ditt til å virke gammeldags, mens nye kjøkkenfronter gjør kjøkkenet ditt mer moderne.


Akkurat som at mørke kjøkkenfronter kan få kjøkkenet ditt til å virke dystert og mindre enn det er, mens lyse fronter ofte får kjøkkenet ditt til å virke større. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Derfor er det også der slitasjen viser seg først.


Men det fins det råd for. Vi som jobber i Herjedalskjøkken er dedikerte kjøkkeneksperter og dyktige håndverkere som alle brenner for å fornye kjøkkenet ditt. Vi hjelper deg med alle valgene til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe. Deretter kommer en av våre montører og monterer kjøkkenet på eksisterende skrog.


Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Det er der du lander etter en lang arbeidsdag. Det er på kjøkkenet du lager mat sammen med familie og venner. Kjøkken i massivt tre med innfelte skapdører. Her er det lett å bruke mange timer. Når du planlegger et kjøkken må det være skikkelig gjennomtenkt.


Kvalitet er essensielt. Når du bestiller et kjøkken hos Schmidt, blir det skreddersydd til nettopp ditt hjem. Vi kommer derfor ut og måler opp helt gratis, hvor vi også sammen ser på hvilke innredningsmuligheter som er mest optimale for ditt nye kjøkken.


Med skapdører etter mål får du garantert en løsning som passer ned til den minste. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling.


Her viser vi hvordan. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig. Ikke klar for å male?


Enten du kun skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken ! Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg