mandag 9. mars 2020

Tavle kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Finn tavle kjøkken nå på Kensaq. Mange ulike oppslagstavler, magnettavler og korktavler.


Oppslagstavle med oppbevaringsmuligheter.

Velg en ferdig kombinasjon av oppslagstavle eller sett sammen din. Har plass for alle de viktige tingen. Mal litt av veggen, en dør eller innsiden av et skap, så har du alltid en tavle for hånden for ting du må huske! Innsiden av et skap kan gjerne brukes til ting man skal huske. Det er smart å ha en tavle hengende, så du enkelt kan skrive opp ting du skal huske, matplaner eller en timeplan.


Standard kritt- tavle er et naturlig valg for skoler og undervisningsteder. Spesialitet maling kan brukes til å male en tavle område direkte på et kjøkken overflate, slik at hus å velge den nøyaktige størrelsen og plasseringen av tavlen.

Og få ting er raskere å gjøre, enn å omskape døra til en tavle for meldinger. Det du trenger er et stykke selvklebende tavlefolie, en saks og noen minutter. Det finnes også egne plater som er laget spesielt for denne delen av kjøkkenet. Tavle KjøKken sjelden endret. En malt tavle på kjøkkenet er både dekorativt, praktisk og morsomt.


Lag en kalender, skriv opp handlelisten eller ønsk samboeren en fin dag! HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Stort utvalg av oppslagstavler i flere størrelser. Kjøp online med fri frakt! Prisen er samtidig veldig overkommelig i forhold til andre tavle stickers som jeg har funnet på nett. Ion kritt- tavle er en tradisjonell tavle for skole og undervisning.


Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Mal en tavle direkte på veggen. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv.


Med en whiteboard- tavle kan du enkelt planlegge uken, og samtidig sørge for at alle kan følge med.

Skriv opp hvordan uken eller måneden ser ut, og du slipper å tenke mer på det. Heng ukeplanleggeren gjerne opp på ditt kjøkken , i gangen eller du kan plassere flere på rommene til ungene og deg selv. Magnetisk whiteboardtavle i et kompakt format!


Utmerket til midlertidige notater og påminnelser i gangen, på kjøkkenet eller på jobb. Opphenging gjøres med den medfølgende dobbeltsidige teipen eller de selvklebende magnetremsene. Corianbenk på kjøkkenet er ganske vanlig, men det mange ikke vet er at man kan trekke corianplaten et stykke opp på veggen slik at det blir en sammenhengende flate. Da blir alt i ett stykke og man slipper skjøtene. Det er utrolig lekkert, bakterievennlig og veldig praktisk med tanke på renhold.


Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme. Den sorte tavlen går helt ut i ytterkant, og er montert på en mm treplate. Treplaten er med på å understreke det organisk uttrykk man oftest ønsker å oppnå ved bruk av krittavler. Krittavlen har ingen for eller bakside, det er tavle på begge sider. Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen!


Nå er det slutt med stygge post-it lapper på kjøleskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg