torsdag 25. februar 2021

Velour putetrekk

Velour putetrekk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Deilige velurputer i myk 1 bomull i samme farger som sengeteppene. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Passer over alt og med det store fargespekteret er det lett å finne akkurat det du. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Norges største utvalg av sengetøy til enkel, dobbel og kingsize dyner! Ella putetrekk i bredstripet kord i kombinasjon med nydelig velour , passer inn overalt. Serien er moderne, urban, men likevel klassisk.


Fargene er nydelige og helt i tråd med trendbildet. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. De beste kuppene finner du her.


Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver.


Velour putetrekk

Trendcarpet selger putetrekk i de klassiske og mest populære størrelsene. Her velger man selv om man ønsker en tynnere eller ekstra fyldig pute. Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Rask levering, alltid mye salg!


Vårt basic velour putetrekk kommer i mange forskjellige farger. Nydelig kvalitet på vasket velour i avstemte farger. Miks og match med andre kvaliteter og farger. Flere av putetrekkene har også matchende gardinlengder.


Velour putetrekk

Et nydelig putetrekk i mørk blå velour , med sydde detaljer i gull og hvitt. OBS kan forekomme forsinkelser! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Ta kontakt for nærmere info. Messingfarget glidel.


Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour , et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her.


Med andre ord: her finner du enkelt nye favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg