onsdag 17. februar 2021

Zebra rullegardin

Zebra rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Likevel er det ikke helt ulikt.


Den skiller seg ut ved at den har tekstiler i to lag. Dette gjør det mer fleksibelt og du har flere muligheter for skjerming. Den har stripede gardiner med annenhver transparent og ikke-transparent stoff. Stripene har åpne og lukkede felt. Det geniale med systemet er at man kan åpne og.


Med en tradisjonell rullegardin må man trekke gardinen helt opp eller helt ned. V leveres til mindre gardiner, mens 230V brukes til større gardiner. OVERLIST Man kan velge to forskjellige løsninger. Zebra rullegardin kan også leveres med motor i både 24V og 230V. Kassett leveres som standar i farge hvit eller sølv.


Zebra rullegardin

Zebra er en genial og dekorativ rullegardin som passer meget godt i hverdagsrom. Styres med kjedetrekk. Innovativ rullegardin med tverrgående striper.


Gardinen er en blanding mellom persienne og rullegardin. Man har mulighet til å dekke innsyn helt eller skape en effekt av liggende lameller. Les mer under Beskrivelse. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn).


Zebra rullegardin

Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke.


Skal du kjøpe ny rullegardin ? Zebra -gardiner er en moderne og stilren interiørgardin. Det vil si at enden på tekstilen er festet i overklassen, går ned og rundt en underlist, og så opp igjen til rullegardinrøret. Tekstilen har tverrgående striper med åpent og lukket felt. Zebra har et moderne og innovativt preg der godt utsyn og god skjerming enkelt justeres ved hjelp av forskyvning av front- og baktekstil. Denne solskjermingen kombinerer det beste fra rullegardiner og persienner, og gir et behagelig innendørs dagslys.


Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin. Visors lystett rullegardin er blant de rimeligste på markedet med tilsvarende kvalitet. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg