onsdag 10. februar 2021

Vindusfolie nettbutikk

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Med Bokstavfabrikken. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Dokumenter som blekner?


Eller bare et nytt design for glasspulten din?

Våre vindusfolier og mønsterfolier er løsningen - kjapp, enkel og billig. I vår nettbutikk kan du handle et godt utvalg av solfilm og vindusfolie med solskjerming. Vi selger solfilm til hus, bil, sikkerhetsfilm og lakkbeskyttelse-folie. Alle våre solfilmer er produsert i USA. Vi gir rabatt ved minimum kjøp av løpemeter solfilm, på enkelte av våre anbefalte solfilm produkter.


Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet. Vindusfolie til vinduer og dører i alle former og farger. Skjerm og stopp innsyn og samtidig slipp inn masse lys.


Passer utmerket på soverom, baderom, kjøkken, dusjkabinett, veranda rekkverk, kontorer, møterom og alt av vinduer, hvor du ønsker å gjøre et særpreg.

Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Foliebutikken er Solfilmsgruppen Norge AS sin nettbutikk for handel av vindusfilmer, folier verktøy og annet tilbehør. Høykvalitets vindusfolier eksakt etter ønsket mål.


Du kan betale med faktura. Du har ingen varer i handlekurven. Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner.


Det er mulig å få billige persienner, men persienner av god kvalitet er dyre, og da særlig de utenpåliggende. Dekke hele eller deler av vinduet? Effektiv måte for å unngå uønsket innsyn.


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. I vårt sortiment har vi samlet dekorative vindusfilmer som er både.


Les mer år med gode tilbud.

Skandinaviske røtter. UV-beskyttet og selvklebende glassfolie med speileffekt fra d-c-fix. Siluett Frost Bruk disse populære vindusfilmene fra Siluett Frost som innsynsbeskyttelse i vinduer, skap en mer spennende utsikt eller bare bruk dem som vakker. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg