onsdag 17. februar 2021

Vental solskjerming

Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Vinterhager, verandaer, rekkverk, skyvedører og vinduer. Sjekk ut vental solskjerming. Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!


Finn det som passer ditt behov.

Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Vental er valgt til å levere solskjerming til den nye Fosshagen Barnehage i Songdal. Vi skal levere ca stk store zip screens. Med utvendig solskjerming blir det overført minimal varme til innsiden hvilket resulterer i den høyeste G-verdien av samtlige solskjermingsprodukter videre kan lysspredningen kontrolleres og blending forårsaket av sollys kan elimineres.


Utvendige solskjerming kan heves, senkes eller vinkles avhengig av værforholdene. Zip Screen betyr at duken har et glidelås system som fester den til styreskinnen i hele vinduets høyde. Dette gjør at Zip Screen tåler mye vind.

Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming , samt glass og aluminium til både privat og næring. Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og. Vental kan leveres inntil meter bred og meter høy.


Dersom vinduet er bredere kan flere persienner monteres i rekke med doble styreskinner i midten. Man kan også koble persiennene sammen med en aksling slik at man kun trenger én motor pr per gruppe. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen samt få statistikk over hvordan nettsiden blir brukt. Med å fortsette å bruke nettsiden.


Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming.


Fixscreens byr på svært fleksible og konfigurerbare ZIP Screen løsninger for de ekstra kresne. Markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører. Ett skjema-flere tilbud fra lev.

Vental - fasadeservice, hunter douglas, aluminiumfasader, markise, glassikring, kjøkkenfornyer, baderomsinnredning, fasade, balkonginnglassing, kjøkkenprodusent. Nova er en populær og prisgunstig markise. Semikassetten gjør at duken er godt beskyttet for vær og vin og således forlenger levetiden til markisen.


Atum driver med salg og montering av solskjerming , garasjeporter, transportkasser med spesialtilpasset innredning, lasergravering med mer. Atum er forhandler for Hunter Douglas innen solskjermingsprodukter, gjennom Kjells Markiser for privatmarkedet og Vental for næringsmarkedet. Utvendige persienner, eller fasadepersienner, er en effektiv, robust og stilren form for utvendig solskjerming.


De er lette å integrere i byggets fasade og når de ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses byggets farge. Vental kan leveres inntil meter bred og meter høy. Solavskjerming skjer med screens som er plassert over vinduene. Vental er en bedrift i Hunter Douglas gruppen som er verdens største produsent av solskjerming.


Solskjerming er energisparende WWW. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol.


Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg