tirsdag 18. august 2020

Telyslykt

Telyslykt er til vegg og bord. Med bling, paljetter, i glass eller sølv. Mange varianter, her kan du finne din stil! En stemningsfull og lekker telyslykt som gir et varmt og hyggelig lys.


Finnes også i en større str. Herlig telyslykt med et vårlig uttrykk som skaper en varm og koselig stemning.

Bjørn Wiinblad er kjent for sine tolkinger av kvinneansikter og blomstermotiver, og i denne telyslykten får du det beste fra begge verdener. Kombiner gjerne med blomstervase og lyshus i samme design for et komplett uttrykk! Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


Med sterk inspirasjon fra porselen som materiale, og dannet av fint, munnblåst glass, er her Lyngby tealightholder. Tealightholderen som vises her er i. Stilren, dekorativ lykt. Søt telyslykt formet som et hjerte.

Fargen skaper en varm og fin glød når lyset er tent. Dekorativ på både bor vinduskarm og hylle. Stort utvalg telysestaker, lysholdere og lykter i flere farger, stiler og design. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Liten lykt av rustfritt stål og glass. Nydelig telyslykt i hvit keramikk fra Kähler. Designet av Thora Finnsdottir. Beregnet for telys (med brennetid timer og som har folie). Stella telyslykt har et tidløst og moderne design.


Skip to the beginning of the images gallery. ROCKS er elegante og sofistikerte lykter og lysestake i lekker røkgrå design. Serien Rocks er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Lin Utzons telyslykt er gir lyset fritt spillerom og formspråket gjør at lyset fremheves med den buede formen på lykten.


Hjertemotivene og den elegante designen. Lyslykt Ingenting er så koselig som levende lys på mørke kvelder, gjerne mange. Ib Laursen ApS designer og forhandler brukskunst, som matcher den nordiske designtradition, til forhandlere. De tre telyslykt ene er i forskjellige farger og ulike størrelser.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle.

Vår bestselgende sommerlykt! Håndlagd i Norge, i materialet kaldstøpt keramikk. Dette er en koselig telyslykt , hvor både lite og stort telys passer fint. Seilbåt hullene og ankrene på utsiden gjør dette produktet helt unikt.


Denne telysholderen i klart glass fra Bjørn Wiinblad er formet med inspirasjon fra hans fugleurtepotter. I de to hullene på siden er det en avtakbar silikonsnor. På hver side er det en avtakbar snor i silikon slik at telysholderen enkelt og funksjonelt kan henges opp, for eksempel på en rustikk gren i stua, eller i vinduskarmen på mørke og lune kvelder. Den kan også plasseres på salongbordet eller i en bokhylle. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg