fredag 14. august 2020

Stor krittavle

Stor krittavle

Bredt utvalg av tavler, kjøp krittavle hos AJ Produkter. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme. Den sorte tavlen går helt ut i ytterkant, og er montert på en mm treplate.


Stor krittavle

Treplaten er med på å understreke det organisk uttrykk man oftest ønsker å oppnå ved bruk av krittavler. Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som passer dine behov aller best. Her finnes også alt utstyret du trenger for å gjøre tavlen komplett. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Noen kunder ønsker seg ett større format.


Stor krittavle

Siden krittavlen ikke har ramme, kan du enkelt sette sammen flere rammer for å dekke for eksempel en hel vegg. På en krittavle er det raskt og enkelt å skifte budskap. Det er nesten gratis, - ingen utgifter går til print! Legg til Kjøp og Hent. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Tavler og lerret har vært en del av undervisningen i årtider. Krogsæter leverer tavler av alle slag - både til undervisning og som informasjonstavler. Både den tradisjonelle kritt-tavlen og den nyere whiteboard-tavlen er fremdeles en stor del av undervisningen i dagens skole.


I tillegg leverer vi oppslagstavler i forskjellige utførelser. Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for. Hvordan du promoterer deg er viktig.


Vi har gatebukkene som får folk inn fra gaten, til alt tenkelig utstyr innenfor de fire vegger, som gjør det enkelt for kunden. Stor , retro krittavle med treramme. Tavlen er linjert og har påtrykket tall og bokstaver, slik at man kan øve på å skrive.


Stor krittavle

Den fungerer også utmerket til tegning eller for eksempel å sette halen på grisen. Skoletavlen har skruefester til vegg og en liten hylle til kritt. Med skyvbare fester for dokumenter. Vi har innrammede oppslagstavler i alt fra grafitt, kirsebærrød til svart plastikk og alt imellom, med et stort spekter av rammer og utsmykninger for å tilpasses din kontorinnredning. Krittavle av emaljert stål.


Store tavler gir deg plass til å skrive lange notater eller lede interaktive økter mellom flere presentasjonsdeltakere. Interaktiv tavle, også kalt digital tavle, elektronisk tavle, eller interaktiv whiteboar er en tavle som enten er utstyrt med en prosjektør som kan vise skjermbildet fra en tilkoblet datamaskin eller som er en stor , berøringsfølsom LCD-skjerm med samme funksjon. Vi har et stort utvalg restaurantporselen, vinglass og andre drikkeglass, bestikk, serveringsutstyr, barutstyr, elektrisk kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr, elektriske kjøkkenartikler og kokkeklær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg