onsdag 5. august 2020

Vannbasert husmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Når du maler med vannbasert trebeskyttelse, er det hovedsakelig snakk om en overflatebehandling som motvirker fukt og sopp i treet. Her er det et godt råd å velge trebeskyttelse, som lar treet puste og kvitte seg med fukt innenfra.

Dermed reduserer du risikoen for avskallinger og fuktskader i treet. I bunn og grunn kan man skille mellom to typer vannbasert og oljebasert. Hvor de respektive har forskjellige løsemidler.


En vannbasert maling er en maling der bindemiddelet løser seg opp i vann. En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger. Malingstypen regnes som luktsvak og mer miljøvennlig.


Butinox Futura Maling har meget god værbestandighet og holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Vi anbefalte våre kunder å matte ned panelet med sandpapir for så grunne det med f. Jotun heft- og sperregrunning.

Deretter kan du male med vannbasert maling. Oljebasert maling tåler mindre enn vannbasert maling. Traditional er derimot en god maling til meget bra pris. Konserveringsmidlene som er tilsatt en rekke malingstyper (både vannbaserte og oljebaserte) kan være allergifremkallende for følsomme personer.


Før kunne det være problemer med at løsemider i vannbasert maling avga gasser til innemiljøet i lang tid etter påføring, men dette er ikke lenger vanlig i vannbaserte malingstyper. Vannbasert langtidsmaling er mer fargebestandig og beholder glansen lenger enn annen maling. Du unngår at fargen på huset falmer i sola, og det er spesielt viktig for farger som rødt og gult som falmer fort. Produktene er også lettere å jobbe me siden de er fyldigere og derfor drypper mindre. Mesternes husmaling , Drywood Ifølge ifi.


Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende. Vannbasert maling er enklere å jobbe me lettere å tørke bort hvis du søler, gir lettere rengjøring av pensler og ofte lengre holdbarhet enn oljebasert maling. Den er også regnet som den mest miljøvennlige malingen.


Vi maler med vannbasert maling, noe som er vesentlig enklere å jobbe med enn oljemaling. Jeg har lyst å male huset med vannbasert , samboeren vil helst bruke olje. Holde oljebasert seg lengre pent?


Huset er malet med vannbasert fra før, går det å male med oljebasert oppå? Jeg syns det så mye klin med oljiebasert, det tørker saktere også er det ofte dyrere i innkjøp. Test av vannbasert maling Test av vannløselig maling Hvilke maling er best til panelet eller dørene?


Vi har testet fire vannløselige malinger fra de.

Den første kan igjen deles opp i lateksmaling og. Sommertid er maleti men det er lett å bli forvirret når man står foran hyllene i malerbutikken. Hva slags vannbasert maling er dette?


Tinova Exterior er vannbasert akrylmaling fra Nordsjö. God maling til møbel er gulvmaling (både olje og vann går an) eller evt. Dette er sterk maling som du må ha god lufting til pga løsmidlene.


Det anbefales i hvertfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg