torsdag 27. august 2020

Teppe kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Teppe kjøkken

Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Velg fra et av markedets største sortimenter, og finn teppet eller matten for akkurat ditt kjøkken. Robuste, holdbare og vakre tepper som tåler matlaging, og som samtidig gir kjøkkenet et løft. Bestill ditt nye kjøkkenteppe enkelt i vår nettbutikk allerede i dag! Det kan være vanskelig å finne et pent kjøkkenteppe.


Det kommer av at teppet på kjøkkenet utsettes for betydelig større påkjenninger enn i andre rom, og man risikerer søling av mat og drikke på gulvet. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen?


Teppe kjøkken

Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Madison teppe , designet av Maja Johansson har en spennende tekstur som gjenspeiler husfasader og bykart og fargene er valgt ut fra gatebilde og betong.


Teppet er håndtuftet boucle i ren ull. Rusta har et bredt sortiment av tepper i forskjell. Tepper fungerer som beskyttelse for gulv, gir underlaget man står og går på mykere og mer behagelig, samtidig som de bidrar til et pent innemiljø. Vi har både store og små, lange og korte tepper som passer til både stue, kjøkken , gang og soverom. Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt.


Uansett om du vil at teppet ditt skal stikke seg ut og være det fineste i rommet, eller være nøytralt og smelte inn i rommets innredning for å gi varme og harmoni – i vårt sortiment finner du det perfekte teppet til hjemmet ditt. Vi elsker tepper, både ute og inne! Handle trygt på jotex. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Flere av teppene vi selger kan enkelt vaskes i maskin og lar seg ikke skade for mye av litt matrester eller annen væske. Et vakkert kjøkkenteppe lyser opp din kjøkkendesign og holder føttene dine varme om gulvet føles kjølig når du lager mat. Vi har flere forskjellige tepper i for eksempel ull eller bomull som passer perfekt på kjøkkenet ! Gi rommet et mykere uttrykk. Hos oss finner du slitesterke tepper i ulike farger og størrelser til alle rostue, kjøkken , soverom med mer.


Teppe kjøkken

Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow. Her kan du finne mange flotte gaver. Tepper skaper både varme og hygge, samtidig som det gir en lun og harmonisk stemning. Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen!


Verken gulv eller innredning trenger altså å være laget for evigheten. Men i sin levetid skal kjøkkenet være et hyggelig og godt arbeids- og oppholdssted. Kjøkkenet er husets fremste slitedel. Og alt starter med gulvet. Det er også billigere og enklere å legge.


På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg