mandag 3. august 2020

Tøymykner håndklær

Tøymykner håndklær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Enkel og billig handel på Cellbes. Håndklær - Alltid mange varianter. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Er det sant at tøymykner ødelegger håndklær , og kan det egentlig brukes på ull? Heng opp håndklærne skikkelig slik at de tørker fort, både etter at du har brukt dem og etter at du har vasket dem, sier Klepp. Tøymykner kan skade huden. Flere og flere opplever allergiske reaksjoner på grunn av kjemikalier i det daglige liv.


Tøymykner håndklær

LES OGSÅ: Ikke bruk for mye pulver. Når man tømmer lofilteret i tørketrommelen, vil man nok oppdage at håndklær loer en god del når de tromles. Selvsagt sliter dette på håndklærne, men håndklær av god kvalitet er laget for å tåle tørketrommel, og vil som sagt holde seg mykere på denne måten enn om man lar dem henge til tørk.


For mye skyllemiddel vil gi håndklene dine en voksaktig overflate. Det ser ikker bra ut og føles heller ikke ubehagelig. Bruk derfor tøymykner med måte.


Når det er sagt så kan mange være mer bevisst på. Det er også en mulighet å droppe tøymykner helt, og istedet helle ca. Ikke alle er enige i nødvendigheten av tøymykner. Skyllemiddel gjør håndklær mykere – og mindre egnet til å tørke fordi de suger dårligere opp fuktigheten, sier Ingun Grimstad Klepp. Vi anbefaler ikke å bruke tøymykner når du vasker dine håndklær.


Eddik blir ikke bare brukt som tøymykner , men også som et vaskeprodukt til andre vanskelige områder i hjemmet, som badet og kjøkkenet. VASK HÅNDKLÆRNE VED °C. Skyllemidler gjør klærne mykere og etterlater vasken din velduftende og frisk! Velg blant mange merker, deilige lukter og egenskaper.


Tøymykner håndklær

På undertøy bruker jeg sånn allergifri og luktfritt for jeg vil ikke ha parfymerte greier oppi hufsa, men på klær bruker jeg med lukt. Kan ikke vaske klær uten! Klar eddik, en liten dæsj der skyllemiddel skal være. På treningstøy og håndklær (der jeg bruker eddik) skal man jo uansett ikke bruke skyllemiddel, så jeg slipper å blande dette sammen.


Til sistnevnte: Selv har jeg aldri problemer med vond lukt i maskin eller klær, selv ikke før jeg hørte eddik-tipset. Hensikten er å gjøre tøyet mer mykt, å gi det en god duft og å redusere den statiske elektrisiteten i tøyet. Hvorfor bruke hjemmelaget tøymykner på klærne dine?


Tøymykner håndklær

Noen mener at det ikke er noen grunn til å gå gjennom bryet med å lage en hjemmelaget tøymykner når du like gjerne kan kjøpe dem klare til bruk på butikken. Men den er lett å lage og har en rekke ekstra fordeler som du bør vurdere. Her får du svarene på når tøymykner kan brukes og ikke. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer. Ifølge Dorthe Thomsen, produkt og markedskoordinator hos hjemmetekstilprodusenten Georg Jensen Damask, bør man.


Klær med stretch blir ødelagt av tøymykner , og håndklær tørker kjempedårlig når de har blitt vasket (impregnert) med tøymykner. Det kan lage en beskyttende hinne over fibrene som frastøter seg vann, og håndkledet vil da få stikk motsatt effekt. Har du liten plass på badet kan du fort bli fristet til å henge flere håndklær på samme knagg.


Dette er ikke en god ide! Fuktige håndklær er nemlig et perfekt miljø for bakterier og vi anbefaler derfor at du alltid gir håndklærne dine god plass når du henger dem opp etter bruk. Har vasket håndklær i år, ALLTID med tøymykner ! Flytende tøymykner til alle vaskbare tekstiler. Produktet gjør tekstilene glattere, har antistatisk effekt, gir lettere stryking, samt at det etterlater en frisk duft.


Doseres via Ecobrite Liquid Laundry System.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg