mandag 3. august 2020

Trekasse hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Brukt trekasse av ubehandlet furu som tilfører det lille ekstra til de fleste rom. Hard Heads trekasse har et rustikt og klassisk utseende som gir for eksempel stuen det lille ekstra. Den er dessuten romslig, så du kan få plass til tingene dine. Kassen leveres ferdigmontert.


Handle enkelt online hos ellos.

Du kan spare plass ved å sette kasser. Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Kurver til oppbevaring og lagring av stort og smått.


Klær, leker og annet som ligger spredd rundt omkring - gjør en liten innsats og forskjellen blir enorm. Det betyr at ei hylle i den størrelsen vi lager her, vil være svært tung og vanskelig å få på plass. Derfor er det en god idé å begynne med selve ramma, og så lage resten når hylla er på plass.


Har du valgt å få platene saget til i riktige mål hos din lokale trelasthandel, er det bare å sette i gang. Trekasse som nattbord. Finn en gammel trekasse , og piff den opp med et strøk maling. På 1-2-har du et unikt og funksjonelt nattbor som ikke trenger å ta stor plass. Rommet kan brukes til ting du synes er pent, som for eksempel iøynefallende bøker og magasiner.


Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Tåler sammenlagt en vekt på kg. Hylle på hjul Morris.


Europris har et stort utvalg oppbevaringsbokser, plastkurver og diverse som vil løse dine praktiske oppbevaringsbehov. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Jeg har lenge vært på utkikk etter gamle eplekasser for å sette sammen til en liknende hylle , men uten hell da de viser seg å være svært så populære og vanskelige å finne. Kleshenger for dress. Gammel hylle med kroker, skandinavisk landstil.


En fint pusset og malt kasse kan bli en veldig fin hylle på barnerommet. Dekorer den etter barnas smak, og sett inn leker for oppbevaring og utstilling. Sett to kasser sammen, mal dem, og plasser dem på badet for å oppbevare håndklær og toalettartikler i dem, og for å gi badet et dekorativt.


På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris.


Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut. The document has moved here. Noe av det fantastiske med å jobbe som interiørkonsulent er.


Leserne våre er fulle av smarte ideer! For oppbevaring er jo ikke bare oppbevaring. Det er esker, krukker og bokser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg