tirsdag 8. september 2020

Store malerier på lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter.


Klikk her for å vise relevante resultater. Malerier fra over 1kunstnere.

Kom innom eller bestill online. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Håndmalte malerier og kunsttrykk på lerret som setter farge på hjemmet ditt.


Velg mellom hundrevis av motiver med alt fra verdenskart og byer til abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp kunst på nett til en god pris med rask levering. Våre canvastavler er tilgjengelige i flere forskjellige størrelser og former.

TRYGG HANDEL-Sikker betaling Full angrerett God service. Lynx nettbutikk levert av Digitroll AS. Kjøp malerier på nett fra Kunstlageret.


Abstrakt kunst, fargesterke malerier , akvareller, fotokunst, lerretsbilder og kunst til rett pris og rask levering. Ditt bilde på lerret eller plexiglass. Gratis frakt, rask levering, 1 fornøyelse! Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull. Heng en strand på badet for å skape en avslappende atmosfære, eller plasser undersjøiske malerier i gangen så får du en mystisk undervannsgrotte.


Utsikt over sjøen passer kanskje ikke i ethvert rom, men de passer mange ved å gi en følelse av bedre plass i et lite rom, eller tilføre noe beroligende til et travelt kontorlandskap. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.


Lerretsbilder i store formater. Kjøp lerretsbilder med unik norsk fotokunst – ferdig montert! Velg mellom fotografier av blomster eller idylliske scener, kunsttrykk eller tradisjonelle malerier.


Uansett hva slags smak du har, finner du helt sikkert noe som passer deg i vårt store sortiment av malerier og bilder. Det finnes også matchende bildehyller og bildelister som du kan bruke til å vise frem enda flere minner eller kunstverk. Du finner motiver i alle størrelser i den populære kategorien Sjøer og hav.


Fri frakt og rask levering.

Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike, sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Vi tilbyr et brett sortiment malerier i forskjellige størrelser og motiver. Vi ønsker at alle skal finne noe de liker i våres nettbutikk og tilbyr alt fra fargerike malerier til enkle sorte og hvite malerier , abstrakte malerier og malerier med tydelige motiv. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller. Store malerier på lerret 3kr.


I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører. Stort utvalg i tegne og maleutstyr i vår nettbutikk. Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret.


Blir den store veggen bak sofaen vel tom, trenger du ikke blakke deg for å finne veggkunst. Det billigste er naturligvis å lage noe selv. Har du ikke male- eller tegnetalenter kan du bruke egne fotografier. Egne bilder Så å si alle leverandører av foto tilbyr å blåse opp bilder på lerret eller som plakat.


På QXL finner du antikke malerier i alle størrelser, farger og prisklasser fra batikk malerier og abstrakte malerier til moderne plakater og håndlagde tegninger. Kort sagt, malerier for alle - og enda til overraskende gode priser. Gi stuen et snev av store , fargerikeoljemalerier og litografier iøynefallende.


Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg