torsdag 17. september 2020

Vårt kjøkken

Vårt kjøkken

Hvilket kjøkken passer ditt hjem? Planlegg og kjøp kjøkkenet som passer deg her. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Finn vårt kjøkken hvis du ser nå. Rimelige kjøkken med høy kvalitet! Eksempelvis serverer vi gjerne en kraftig blomkålsuppe eller brenneslesuppe basert på gode smaker.


Men også gjerne ratatuille til lammet eller eple- og basilikumsaus til kotelettene. Her finner vi et rikt utvalg av gode råvarer, i tillegg til vårt egenproduserte langtidsmørnede storfekjøtt av grasfôra hereford og angus. Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken.


Vårt kjøkken

Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene. Ettersalgsservice er en tjeneste som gjør at du kan bestille utgåtte deler til METOD-og FAKTUM- kjøkkenet ditt.


Her kan du bestille utgåtte dører, skuffefronter, lyslister, gesimslister, sokler og dekksider som ikke lenger er en del av det faste sortimentet vårt. Oppdag vårt kjøkkenunivers og realiser kjøkkendrømmen din. Her finner du blant annet våre tegneverktøy og utvalget vårt av kjøkkenprodukter. Vi byr også på kjøkkeninspirasjon, tips og triks samt informasjon om montering. Vi har en vision om å skape kjøkkenglede for deg.


Vårt kjøkken

AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Mitt lille kjøkken i Bygstad i Sunnfjord lager håndlaget mat av råvarer fra lokale produsenter. Vi tror på håndverk og stolthet i faget, og knytter oss til de små leverandører som leverer til vårt kjøkken med stolthet.


Vi leverer selskapsmat laget fra bunnen av, og av høy kvalitet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Vårt institusjonskjøkken produserer mat til pasientene og tilbereder varm mat til Meråker kommunes institusjoner. Kostholdet er basert på Helsedirektoratets Kosthåndbok. Klinisk ernæringsfysiolog bistår kjøkkenet og enkeltpasienter med dietter og kostholdsanbefalinger. Vårt erfarne kjøkkenpersonale hjelper gjerne til med menyforslag til festlige anledninger. Våre viner er spesielt utvalgt til å utfylle maten vi serverer.


Vi er for øvrig veldig stolte av våre tidligere kokker som nå nyter vanvittig suksess, med hele verden som sin scene. De er ”The Flying Culinary Circus”. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


I Oslo kan du oppleve kjøkken på en helt ny måte. I vårt eksklusive SieMatic studio i Bygdøy allé i Oslo får du presentert unik kjøkkendesign av høyeste kvalitet – utviklet for din personlige livsstil. Du har vært med på å inspirere oss til å skape nye og forfriskende stilkolleksjoner.


Vårt kjøkken

Kom innom og se resultatene. Fra vårt gårdskjøkken i Våler leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser til bedrifter og private i Østfold – Til store og små arrangementer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg