fredag 11. september 2020

Trykk på lerret

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.


Inkluderer gratis oppheng.

Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Trykk av bilde- og malerireproduksjoner på lerret ble umiddelbart populær over hele verden. Høy kvalitets trykt og belagt lerret dekorerer rommet i ditt hjem i fint, elegant og moderne måte og større trykk på lerret gjør alltid inntrykk. Bilde på lerret Bilde på lerret er et smykke som er godt gjort vakkert på hver vegg.


Kombinere klassisk lerret og moderne utskriftsform presenterer hver bilde på lerret seg uvanlig og kan tilpasses behovene til hver mottaker. Vi kan skrive ut bilde på lerret i forskjellige størrelser ved hjelp av ferdige bilder eller grafiske filer. Hvis du trenger hjelp, vil vi gi deg råd om hvilket mønster som best passer på fotolerret inni deg.

Vi oppfordrer deg hjertelig til å dra nytte av vårt tilbud og bestille fotolerret. Hvis du ikke vil ha et fotolerret, finner du andre utskriftstilbud i butikken vi kan gjøre for deg. Et foto på lerret er ikke en dyr investering, og du kan velge hvilket bilde du vil at vi skal skrive ut for deg.


Hvis du ikke er interessert i et foto på lerretet på vår nettside, finner du andre utskriftstilbud på ulike materialer som kan interessere deg. Trykk på lerret er ideelt for reproduksjon av malerier og kunstverk. Mange bedrifter identifiserer seg med forskjellige uttrykk rent visuelt.


For noen er et modernistisk uttrykk med sterke farger en perfekt vitamininnsprøytning for kontorlandskapet. Andre ønsker kontakt med sine historiske røtter gjennom å omgi seg med klassisk kunst. Fin vægfoto på tapet.


Vår UV-printer produserer flot storformat-print i super. Målene ovenfor er nettomål på selve bildeflaten. Fotostat med bildet ditt. I tillegg til dette må det legges 8cm.


For å gjøre det enklere for deg å lage filer som passer til våre systemer, har vi laget noe maler du kan laste ned nederst på siden. Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet.

Bilder på lerret er vår spesialitet, og vi kan lage over 5størrelser. Du kan både få ditt bilde på lerret som standard lerretsbilder eller delt opp i flere felt (Oppdelt foto på lerret ). Bildene dine printes som lerretsbilder på ekte bomullslerreter og spennes på en treramme på samme måte som et maleri. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Sjekk ut Trykk Lerret. Vi kan trykke dine foto direkte på lerret ,noe som gir et personlig og unikt uttrykk. Ved å trykke på lerret unngår man at fotoet falmer, samt gjenskinn fra lyskilder. Trykket er praktisk ved at det tørkes over med en klut.


Du kan velge mellem lerret med eller uten ramme. God fornøyelse med å designe din helt egen lerretramme! Gammelt bilde som virker som trykk på lerret legges ut for sjekk av interesse. Personlige bilder trykt på lerret Lag personlig fotokunst til hjemmet ditt med våre spennende og flotte bildemuligheter.


Trykk bildene dine direkte på et lerret og opplev hvordan det oppstår et helt annet spill og uttrykk i bildet. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.


Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg