onsdag 2. september 2020

Store kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Store kjøkken med kjøkkenøy.

De fleste som har råd til å ominnrede rommet velger å installere store kjøkken med en kjøkkenøy. Bortsett fra å være en kreativ måte å nyte og bruke kjøkkenet på, drar de også mest mulig nytte ut av den tilgjengelige plassen. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Nytt kjøkken : ikke gjør disse tabbene.


En av de store kjøkkentrendene de siste årene har vært å åpne opp mellom kjøkken og stue og lage et allrom. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ.


I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Dette gir deg et rent og helhetlig kjøkken du kan lukke når det ikke er i bruk.


Et Hamran- kjøkken er bygget for å vare lenge, både bruksmessig og estetisk. Vi velger løsninger og materialer som tåler hard bruk gjennom mange år, og bygger kjøkken som holder seg vakre, tross skiftende trender. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.


Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.

I store kjøkken bør de sentrale funksjonene ligge i nærheten av hverandre, altså vask, oppvaskmaskin, kokeplate og kjøleskap. Sonedel kjøkkenet slik at hver del har sin funksjon, sier Bure. Og vær forsiktig med hva du plasserer i hjørnene. Flerfunksjonelle bestikkinnsatser i slagfast kunststoff gir deg muligheten til å få en skuffeinnredning som er tilpasset dine behov. Dermed får du plass til både store og mindre redskaper i skuffeinnredningen din.


De høye LUX-metallskuffene kan innredes med sider, slik at du unngår at innholdet faller ut. Vi har ikke kommet noe lenger i påbyggingsprosessen, derfor er dette kun tanker vi har hatt før overtakelse og mens vi har bodd her. Vi har lekt med ideen på å flytte inngangspartiet til “forkjøkkenet” og bruke det som er kjøkken i dag som garderobe tilknyttet gangen, med skyvedører på den ene siden og en sittebenk på den andre siden.


Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Vi har kjøkken i tre, kjøkken i plast, serviser i porselen, lekemat i tre, store kjøkken , små kjøkken , kjøkkenmaskiner som lager lyd og mye mer. Du finner også en rekke ulike tilbehør som det er spennende å ha når man skal ta i bruk kjøkkenet hjemme på barnerommet. Vegger, tak og gulv er store flater som gjør mye med et rom.


Gulvet er en enkel flate å male, siden det i motsetning til vegger ikke har vinduer, skap eller hyller du trenger å bry deg om. Du må bare få ut møblene og forsikre deg om at gulvet er rent, fast og tørt før du setter i gang. De aller fleste gulvmaterialer kan males. Hos AUBO har vi naturligvis en haug av løsninger til kjøkken -allrom i forskjellige stilarter og farger, som helt sikkert vil passe inn i hjemmet ditt. Ikke gå glipp av oppdagelsesturen i vårt store utvalg av kjøkken -allrom.


Hvorfor AUBO- kjøkken ? Du er alltid i trygge hender når du velger nytt kjøkken fra AUBO. Det store kjøkken -allrommet. Har du derimot mer enn nok av plass i boligen din til å lage et stort kjøkken og stue i ett? Da er mulighetene mange, og det kan være vanskelig å finne ut hvor man skal begynne, og hvordan man innreder det store rommet på beste mulig måte. Mitt lille kjøkken lager håndlaget mat av råvarer fra lokale produsenter.


Vi tror på håndverk og stolthet i faget, og knytter oss til de små leverandører som leverer til vårt kjøkken med stolthet. Vi leverer selskapsmat laget fra bunnen av, og av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg