torsdag 17. september 2020

Trend kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Sjekk ut Kjøkken Trend. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Trend er en moderne serie hvor personlighet og trender står i senter.


Trend kjøkken

Velg en farge som gjenspeiler deg og din stil, eller skap dybde og en spennende effekt med forskjellige nyanser av grå. Trend finnes alltid i kulører og utvalget blir oppdatert hvert år, for å alltid være aktuell med nye tendenser i interiørverdenen. Dagens interiørstil skal være personlig, og alle rom skal bære preg av eiernes egen stil.


På kjøkkenet er det fritt frem å leke med farger, tapeter og detaljer som gjør rommet perfekt for akkurat deg og din familie. AUBOs sorte Trend Skagerak kjøkken er til de, som tør å gå nye individuelle veier og slå til med flere farger i husets mest personlige rom. Trend Hvit Eik er et enkel kjøkken der klassisk design forenes med eiketre av høy kvalitet. Kvänums nye kjøkken kommer i en fantastisk blåfarge som vi virkelig elsker – dette er nordisk på sitt beste!


Trend kjøkken

Fargen heter Hav og frontene er håndmalte, så hvis du er dyktig med rull og pensel, er dette en trend du kan kaste deg på uten å måtte skifte ut hele kjøkkenet. Så hva betyr disse trendene for kjøkkenet , husets hjerte? Kjøkkenet brukes ikke lenger kun til å lage mat. Det er familiens samlingspunkt – også utenom måltidene. Nå er det flere kjøkkenprodusenter som tilbyr valgfrie farger.


Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet. Tilbehør og tekstiler med farge bringer deg langt på vei mot et trendy kjøkken. En nøytral koketopp som, BORA benkeventilator, er en sikker vinner på et fargerikt kjøkken. Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå.


Trend kjøkken

Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt på det sosiale i tillegg til det funksjonelle. Natur er en viktig trend , og på kjøkkenet sees det blant annet på materialvalget. En kombinasjon av synlig treverk og malte flater er veldig i tiden.


Flere velger derfor for eksempel malte overskap sammen med synlig treverk på underskap. Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Les mer om de ulike kjøkkenmmodellene under.


Trend kjøkken

Moderne, massive eikefronter med speilprofil gir en tradisjonell undertone. Skal man leke med farger, kan man like godt gjøre det skikkelig. Som i denne nye varianten av Trend Skagerak som fås i tolv forskjellige farger, og som her vises i sort utgave. Mer elegant blir det neppe.


Dette er et kjøkken for de som liker klassikere, og som vil prøve noe annet enn hvitt. Dette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft. Praktisk planløst der mange av de tekniske hvitevarene er samlet på ene veggen innebygd i høgskap.


Stor praktisk øy med komfyrtopp og skap mot spisestuen. I trenasjonen Norge er vi vandt med bruk av ekte tre, og ønsker gjerne å bruke det i størst mulig grad - både med hensyn til det varme uttrykket, men også på grunn av lett tilgang til råvaren. Begrensningene finner man allikevel i belastede og utsatte områder som ba gang, kjøkken , restaurant og butikk. Det blå kjøkkenet er en del av en større trend med mørke kjøkkener.


Hvis du velger å bare bruke blå og mørke nyanser, får kjøkkenet et dramatisk og tidløst uttrykk. Prøv å bland skapdører i Midnattsblå med mørke hvitevarer, håndtak, armatur, benkeplate og kjøkkenvask – vi garanterer et dynamisk resultat med masse pondus. Det nye kjøkkenet fremstår som mye lysere, romsligere og mer innbydende enn tidligere. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg