tirsdag 9. mars 2021

Vegghylle kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøp Vegghylle hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bruk tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Trend Design Vegghylle Rund Gull, Ø50cm stk tilgjengelig Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Bygg bro mellom rom og funksjoner med et åpent kjøkken.

Se vårt lekre utvalg av rimelige vegghyller. Skap den perfekte oppbevaringsløsningen for rommet ditt på en enkel måte med en hylle. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Den smarte rammehyllen kan tilpasses dine behov ved hjelp av ulike tilpasningsbare innredninger.


Den skaper et personlig og funksjonelt kjøkken når du behøver det som mest. Vi tilbyr ulike innredninger i tre, metall og keramikk. Fås som vegghylle eller frittstående på kjøkkenbenken. Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! Vegghyllen er like fin alene eller kombiner flere vegg- eller svevehyller sammen.


Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow. Her kan du finne mange flotte gaver. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring.


FERRO, som betyr jern på italiensk, er et åpent stålreolsystem i en rå, industriell stil. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer.


Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. De har nemlig den egenskapen som gjør hverdagen på kjøkken mer funksjonell – både når du må åpne og lukke skapdørene, men også når du vil unngå at barna får fingre i klem.

Hos HTH har vi gjort enkelt for deg å kjøpe hengsler og beslag på nett. Vegghylle - Hvit - Vi elsker den hvite skyggen av denne jernhyllen fra det danske merket Madam Stoltz. Vegghylle i lekker HTH-kvalitet til oppheng i skjulte beslag (bestilles separat). Muligheten til å skjule beslagene samt den flotte finishen gjør hyllen godt egnet til innredning i både stue, kjøkken , bad og vaskerom – ja, der du måtte ønske å bruke den.


Hyllen kommer i den kjente HTH-kvaliteten og med en dybde på 1cm. En perfekt blanding av mote og bekvemmelighet, disse rustikke gårdshus inspirerte hyllene legger til en moderne DIY-appell hvor som helst. Alle Vegghylle KjøKken som er godt for din elskede fra spisestue med kjøkken er god. Muligens er mange ha trodde hvordan Vegghylle KjøKken kjøkken ikke viktig bygget i stedet for Vegghylle KjøKken og for en familie rom. Service faktum, kjøkken er nødvendig del av bygg.


I vårt tilbud finner du høy kvalitet utstyr som passer i små eller større kjøkken. Vi selger i hele Norge med rask ekspedering. Stilig vegghylle med industriell look, i sort metall. Den populære serien Meert er enkel, praktisk og passer godt inn i hjem som verdsetter allsidighet! Serien består av flere dekorative vegghyller av svart metall.


Kombiner de forskjellige typene og lag din egen samling på veggen. Dette gir deg ditt eget unike preg og herlig atmosfære. En fin hylle i rommet er både pent og praktisk.


Ved å bytte ut fotorammer, bøker og pynt på hyllen gir du raskt rommets innredning et løft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg